torstai 23. elokuuta 2012

Mars siirtyy skorpioniin

Kaikki muuttuu jatkuvasti... Onneksi ei ihan kaikki, mutta eilen aurinko siirtyi neitsyeen ja tänään mars muuttaa skorpparin merkkiin seuraavaksi kuuden viikon jaksoksi. Mars on siis skorpionissa vielä pitkälle lokakuun alkuun.

Skorppareille ja noususkorppareille tämä tuo esimakua siitä, mitä seuraavien parin vuoden aikana on luvassa. Pian sekä kuun noususolmu että saturnus siirtyvät myös merkkiin. Mars kuitenkin aktivoi kunnianhimoa sitä ennen. Skorppareille on tosiaan tiedossa mielenkiintoinen syksy, ja pidempikin kausi. Mars ikäänkuin herättelee ehkä vielä uinuvat tavoitteet, jotka seuraavat planeetat auttavat sitten toteuttamaan. Kannattaa seurata tarkkaan mitä tapahtuu.

Muille merkeille muutos tuo luultavasti helpotusta elämään. Mars vaa'assa nimittäin häiritsi mahdollisesti parisuhdetta, tai muitakin läheisiä ihmissuhteita. Se ei ainakaan edistänyt harmoniaa ihmissuhteissa. Mutta se auttoi ehkä tuomaan omat tarpeet paremmin ilmi, mikä joskus unohtuu suhteen vakauden nimissä.

Skorpionissa mars on tutummalla maaperällä jo vaikka siksi, että se on skorpionin merkin vanha hallitsija ajalta ennen pluton löytymistä. Se vaikuttaa edelleen ihmissuhteisiin, mutta tällä kertaa niiden syvällisempään puoleen. Luottamus on oleellisen tärkeä elementti suhteissa, ja mars aktivoi siihen liittyviä aiheita. Toimivissa suhteissa se auttaa syventämään luottamusta. Epävakaalla perustalla olevissa suhteissa se auttaa näkemään todelliset ongelmat. Mutta totuus on tärkein pidemmän päälle. Mars tuo myös energiaa muuttaa toimimattomia asioita suhteessa. Kausi voi olla aika kiihkeä. Ja se aktivoi myös seksuaalista vetovoimaa. Mielenkiintoinen syksy tulossa... ;)

2 kommenttia:

  1. Hihii, tää skorppari ainakin odottaa innolla tulevaa ;-)

    VastaaPoista
  2. Ja mä seuraan mielenkiinnolla mitä skorppareille tapahtuu... :)

    VastaaPoista