lauantai 15. syyskuuta 2012

Sunnuntaina uusikuu neitsyessä

Tämä uusikuu näyttää rauhalliselta, luotettavalta ja mukavalta. Se näyttää herättävän paljon uusia ajatuksia. Ideoita kannattaa vaikka kirjata ylös. Uusikuu tuo varmasti toivoa erityisesti kaikille, joita elämä on heitellyt viime aikoina.
Siitä on melko tasan vuosi, kun oli edellinen uusikuu neitsyessä. Elämä on taas mennyt eteenpäin kaikin tavoin. Kullakin merkillä on taas mahdollisuus tehdä muutoksia sillä elämänalueella, jota neitsyt kartalla hallitsee. Muutosten mittakaava ei ole oleellinen. Joskus riittää hienosäätö, joskus (onneksi harvoin) on syytä aloittaa täysremontti. Useimmiten jotain siltä väliltä. Uusikuu sopii loistavasti uusille aluille. :)

Tämä uusikuu vaikuttaa voimakkaimmin kaikkiin muuttuviin merkkeihin, koska se osuu niiden ydinalueille. Neitsyillä sen vaikutus on kaikkein voimakkain, koska se on omassa merkissä. Kaikki tärkeät henkilökohtaiset uudistukset saavat uutta energiaa. Eikä niiden tarvitse välttämättä olla tärkeitä, vaan muutosvoimaa voi käyttää kaikkeen mikä tuntuu hyvältä uusien vaatteiden hankkimisesta uusiin harrastuksiin. Mutta energia on käytössä nyt ensisijaisesti neitsyiden omaksi parhaaksi eikä tällä kertaa muiden auttamiseen. Kaloilla energia suuntautuu päinvastaisesti ihmissuhteisiin. Niissä on tilaa ja mahdollisuuksia muutoksille. Joskus pienetkin muutokset ovat tärkeitä, jotta vanhat asiat eivät jää vaivaamaan turhaan. Kaksosilla uusikuu vaikuttaa erityisesti koti- ja perhe-elämään, joskus myös kauempaan sukuun. Aika sopii hyvin kodin sisustukseen ja järjestelyyn, tai perheenjäsenten välien kohentamiseen. Jousimiehillä se vaikuttaa uraan, tulevaisuuteen ja kunnianhimoon. Nyt kannattaa miettiä missä haluat olla vuoden päästä tähän aikaan sekä myös pidemmän tähtäimen suunnitelmia.

Muilla maamerkeillä uusikuu nostattaa elämäniloa. Härällä se vaikuttaa erityisesti luovuuteen, henkiseen ja fyysiseen hedelmällisyyteen. Se tarjoaa varmasti uusia mahdollisuuksia nauttia elämästä. Kauriilla se lisää itsetuntemusta ja sitä kautta mahdollisuutta menestyä. Uusista ideoista ja aatteista voi olla paljon iloa tulevaisuudessa...

Muihin merkkeihin uusikuu ei vaikuta ihan yhtä suoraan, mutta se luo mahdollisuuksia muilla elämänalueilla. Vaa'at voivat parantaa henkistä tasapainoa ja löytää uudelleen yhteyden sisäiseen maailmaan, jos se on välillä katkennut. Skorpioneilla se avaa uusia mahdollisuuksia ystävien ja harrastusten parissa. Vesimiehille se voi tuoda uusia taloudellisia ratkaisuja. Toisaalta se auttaa myös syventämään ihmissuhteita kaikin tavoin. Oinaita se auttaa sekä organisoimaan elämänsä yleisti paremmin että pitämään terveydestään entistä parempaa huolta. Ravulle se tuo mukavia kontakteja, pitkiä rönsyileviä keskusteluja ja paljon mielenkiintoista ajateltavaa. Leijonille se tuo uusia ideoita siitä miten saada enemmän rahallista vastinetta tiedoillensa ja taidoillensa...

Mukavaa Uuttakuuta kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti