maanantai 24. syyskuuta 2012

Syyskuun viimeinen viikko

Syyskuun viimeinen viikko pyörähti vihdoinkin käyntiin. Kohta siis helpottaa, jos ilmassa on ollut ongelmia. Tämä kuukausi ei ole ollut yleisesti ottaen niitä helpoimpia. Onneksi sama transiitti voi vaikuttaa hyvin erilaisilla tavoilla ihmisiin, joilla on erilainen syntymäkartta.

Tämän viikon alkupuoli on leppoisa. Keskiviikko voi olla suorastaan onnekas päivä. Se sopii hyvin kaikenlaisiin tapaamisiin. Torstai sen sijaan enteilee ongelmia rakkauselämässä, erityisesti jos ongelmat on ollut tapana lakaista maton alle...

Viime aikojen vaikeudet eivät valitettavasti ole kokonaan ohi. Ensi viikonlopun täysikuu laukaisee ne vielä kerran ennen tilanteen rauhoittumista. Lauantai ja sunnuntai ovat potentiaalisen räjähdysherkkiä päiviä. Täysikuu vielä terästää tunteita. Varovasti, varovasti... Toisaalta tunteita kannattaa tuulettaa, mutta tällaisissa olosuhteissa se saattaa mennä liian pitkälle. Ja tunteiden keskeltä järkeviä ratkaisuja on hankala havaita. Siksi suosittelen kaikkia harhauttamaan itsenne mahdollisimman mukavalla (ja vaarattomalla) tekemisellä ensi viikonloppuna, ja pohtimaan vasta sen jälkeen mikä elämässä todella kaipaa muutosta.

~L

3 kommenttia:

  1. Näillä eväillä onkin aikas kuumottavaa lähteä Meksikoon työmatkailemaan. Luvassa siis ilmeisen rankka reissu :(

    VastaaPoista
  2. Onneksi ensi viikolla helpottaa nopeasti. Reissu saattaa sujua hyvin kaikesta huolimatta... Toivotaan parasta!

    VastaaPoista
  3. Joo, toivossa eletään. Harmi vaan, että reissun ehkä tärkein kokous osuu juuri tuolle sunnuntaille...

    VastaaPoista