maanantai 17. syyskuuta 2012

Vaikeita valintoja

Jos syyskuu on tänä vuonna yksi haastavimmista kuukausista, tämä viikko on kärjessä hankalimpien viikkojen listalla... Uranuksen ja pluton neliö kärjistyy keskiviikkona, mikä luo paineita monille. Kaikki varmaan ainakin tuntevat jonkun, joka on nyt vaikean valinnan edessä. Tällaisissa tilanteissa molemmat vaihtoehdot tuntuvat yleensä huonoilta. Valitseminen tai päätöksenteko tuntuu vaikealta, koska vaihtoehdot korostavat erityisesti toistensa huonoja puolia. Todellisuus ei onneksi ole yhtä tumma kuin miltä se nyt näyttää, mutta realistisemman ja toiveikkaamman kokonaiskuvan saaminen voi kestää jonkin aikaa. 

Useimmilla nyt kärjistyy tilanne, joka on muhinut jo jonkin aikaa, sen sijaan että eteen ilmestyisi jotain aivan uutta. Tämä viikko voi tuoda informaatiota, joka liittyy kysymykseen tai ongelmiin. Lisätieto ei näytä mieluisalta, mutta se on hyvin tarpeellista. Se selkeyttää tilannetta pidemmän päälle.

Vaikka paine tehdä ratkaisuja saattaa olla kova juuri nyt, niitä kannattaa lykätä hieman jos mahdollista. Ainakin ensi viikkoon, mahdollisesti ensi kuuhun. Toisaalta paineet saattavat ajaa äkilliseen ratkaisuun. Silloin kannattaa ehkä valita tuntematon tie. Entuudestaan tuttu reittihän johti juuri tähän tilanteeseen?

Vaikka ilmassa on paineita ja joillakin vaikeita ratkaisuja, elämässä on aina myös valopilkkuja. Tällä viikolla perjantai on sosiaalinen ja optimistinen päivä, jonka parantavaa energiaa kannattaa käyttä omaksi iloksi, jos elämä tuntuu muuten raskaalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti