lauantai 17. marraskuuta 2012

Mars kauriissa

Eka eklipsi tuli ja meni... Kotona oli jotenkin sähköinen tunnelma, lamput poksahtelivat ja sulake paloi. Eklipsi liikuttaa energiaa, mutta sähköilmiöt olivat silti jänniä. Ympärillä on paljon elämänmuutoksia, erityisesti muuttoja näiden kahden eklipsin välissä. Onko muilla toisenlaisia havaintoja?

Kannattaa huomioida lisäksi marsin siirtyminen kauriiseen. Mars tuo raakaa energiaa sinne missä se kulloinkin kulkee. Se voi olla hyvin käytännöllistä toimintaenergiaa, tai ristiriitoja etsivää aggressiivista energiaa. Kauriissa se vauhdittaa erityisesti uraan ja velvollisuuksien hoitoon liittyviä tehtäviä. Kunnianhimo nousee. Työhön ja uraan riittää ylipäätään enemmän energiaa kuin yleensä, ja sitä kannattaa käyttää hyväksi. Kumma kyllä vaikutus säteilee myös perhe-elämään, joten monilla on enemmän virtaa kotonakin. Samoilla alueilla voi esiintyä myös kärsimättömyyttä ja ärtyisyyttä, jos asiat eivät etene omasta mielestä tarpeeksi vauhdikkaasti. Ylimääräinen energia kannattaa purkaa urheiluun (jos sitä töistä vielä jää...).

Mars tuo myös seksuaalisen latauksen alueelleen... Työpaikkaromanssit toimivat harvoin, joten niitä kannattaa välttää, vaikka työkaverit vaikuttaisivat tavallista puoleensavetävämmiltä. ;)

Mars vaikuttaa kauriissa joulupäiviin saakka, eli tästä työn ja enegian yhteensulautumasta ehtii nauttia hyvin. :)

1 kommentti:

  1. Olipas mukava löytää tällaisetkin sivut!
    Tässä toinen astrologian pähkäilijä. Parin vuoden ajan tutkiskelen ja opiskelen Marsin touhuja, kuitenkin enimmäkseen oman karttani näkövinkkelistä.

    VastaaPoista