maanantai 19. marraskuuta 2012

Taas maanantai...

Taas uusi viikko vierähti käyntiin... Onneksi on vaihteeksi aurinkoinen maanantai. :)

Tämä viikko on toisaalta rauhallinen väliviikko eklipsien välissä, mutta sillä on silti myös omia oikkuja. Ensinnäkin aurinko ja venus vaihtavat merkkiä viikon puolivälissä. Aurinko siirtyy skorpionista jousimieheen myöhään keskiviikkoiltana. Poikkeuksellisesti jo 21.11. On harvinaista, että tuolla päivämäärällä voi syntyä jousimiehiä, tosin vasta kymmenen minuuttia ennen keskiyötä. Venus siirtyy vaa'asta skorpioniin seuraavana päivänä, torstaina. Merkkivaihdokset muuttavat aina yleistä ilmapiiriä, aurinko päämäärien ja tavoitteiden osalta, venus vaikuttaa sosiaalisen kanssakäymisen kautta.

Loppuviikosta mars on aktiivinen. Perjantaina 23.11. se tekee neliön uranukseen. Päivä voi olla räjähdysaltis ja yllätyksellinen. Ihmiset eivät välttämättä tiedä mitä tahtovat, mutta tahtovat sen kuitenkin heti. La-su se muodostaa sekstiilin uranuksen kanssa, mikä on paljon helpompi ja mukavampi aspekti. Se suosii erityisesti töiden kanssa kamppailevia, mutta siivittää myös sosiaalisia suhteita ja perhe-elämää.

Ensi viikolla on taas paljon muutoksia ilmassa, kun merkurius kääntää kurssinsa taas eteenpäin päivää ennen talven toista eklipsiä...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti