tiistai 13. marraskuuta 2012

Uusikuu skorpionissa ja eklipsi

Ensi yönä on uusikuu skorpionissa, ja samalla eklipsi, joka on tällä kertaa auringonpimennys. Se ei valitettavasti näy Suomessa. Se olisi mahdollista nähdä esimerkiksi joiltain alueilta Australiasta. Harmi, ettei ole mahdollisuutta reissata sinne eklipsiä ihailemaan... :)

Eklipsi voimistaa uuttakuuta huomattavasti. Uudetkuut liittyvät uusiin alkuihin, ja eklipsi nopeuttaa tarvittavia muutoksia. Vain muutos on pysyvää. Eklipsiin voikin liittyä yllättäviä tai jo kauan kaivattuja muutoksia.


Merkkipareilla muutos keskittyy samantapaisille tai toisiaan täydentäville alueille:
Skorpionin ja härän kartalla aktivoituu yksilöllisyys-ihmissuhde-akseli. Skorppareilla painopiste on omassa henkilökohtaisessa kasvussa ja muutoksessa, mikä puolestaan aktivoi muutoksia myös ihmissuhteissa. Härillä taas toisinpäin: ihmissuhteissa tapahtuvat muutokset auttavat sinua ymmärtämään itseäsi paremmin.

Vesimiehillä ja leijonilla aktivoituu koti-ura-akseli. Vesimiehillä eklipsi vaikuttaa voimakkaammin uraan, mutta säteilee sieltä myös kotiolosuhteisiin. Leijonilla eklipsi vaikuttaa erityisesti kotiin ja perheeseen, mikä puolestaan vaikuttaa aina jossain määrin uraan ja muihin tavoitteisiin.

Vaaoilla ja oinailla aktivoituvat kartan talousalueet. Tulot saattavat muuttua yhtäkkiä. Vanha tulonlähde voi ehtyä ja tehdä tilaa uudelle. Myös puolison tulot ja osallistuminen yhteisiin menoihin voi muuttua syystä tai toisesta.

Neitsyillä ja kaloilla eklipsi vaikuttaa kommunikointiin ja opiskeluun. Arkiset ihmissuhteet saattavat muuttua, esimerkiksi koulu- tai työkavereiden vaihtumisen takia. Toisaalta saattaa ilmaantua syy opiskella jotakin ihan uutta, esimerkiksi kieliä. Joillekin tulee yllättävä tilaisuus matkustaa.  

Ravuilla ja kauriilla eklipsi aktivoi toisaalta luovuutta ja itseilmaisua, toisaalta tarpeen jakaa omat ajatukset ja saavutukset muiden kanssa. Kaikki kaipaavat sekä tunnustusta omista taidoistaan että hengenheimolaisten seuraa. Myös lapsiin liittyvät ilot korostuvat. Se voi herättää myös uusia tulevaisuuteen liittyviä haaveita....

Kaksosilla ja jousimiehillä painottuu terveys. Henkinen tasapaino tukee fyysistä hyvinvointia ja päinvastoin. Kummankaan ei voi antaa kärsiä ilman että se vaikuttaa pian myös toiseen. Jousimiesten kannattaa helliä nyt henkistä tyytyväisyyttä ja kaksosten fyysistä kuntoa ja terveyttä.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti