maanantai 12. marraskuuta 2012

Eklipsin alla...

Merkurius perääntyy ja syystalven ensimmäinen eklipsi lähestyy... En ihan tiedä mitä ajatella. Eklipsit ovat ylipäänsä yllättäviä täysi- tai uusiakuita, tämä on siis samalla uusikuu, ja merkuriuksen perääntyminen sotkee signaaleja entisestään. Viikon teema on skorpionissa, kaikkien skorpionien elämänmuutoksessa, ja toisaalta jokaisen kartalta löytyvässä skorpionin merkissä. Luottamus ja jakaminen, tai niiden puute, korostuvat. Asiat tuntuvat musta-valkoisilta, erittäin pahoilta tai hyviltä. Toisaalta painopiste on myös menneisyydessä. Vanhat tapahtumat saattavat muistua mieleen oudoissa yhteyksissä. Kaiken ei tarvitse olla ikivanhaa, vaan jotkut lähimenneisyyden tapahtumatkin saattavat saada uuden merkityksen tai mahdollisuuden.

Eklipsi on tarkka tämän viikon keskiviikkona, pian puolenyön jälkeen, eli se vaikuttaa erityisen voimakkaasti sekä tiistaina että keskiviikkona.

Keskiviikkona myös perääntyvä merkurius siirtyy jousimiehestä takaisin skorpioniin. Menneisyys ja tulevaisuus sekoittuvat nyt mielenkiintoisella tavalla skorpionin merkissä.

Perjantai on parantava päivä, kun saturnus (sekin skorpionissa!) tekee kolmion khironiin. Kuvio auttaa löytämään käytännöllisiä mahdollisuuksia parantaa itseään ja omaa elämäänsä.

Jännittävä viikko edessä! Toivottavasti ehdin kirjoittaa vielä tarkemmin eklipsistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti