tiistai 6. marraskuuta 2012

Merkurius perääntyy, jälleen kerran...

Merkurius perääntyy melkein koko marraskuun, tarkalleen 7.11.-27.11. Ensin se liikkuu takaperin jousimiehessä, ja 14.11. skorpionissa. Näihin merkkeihin se vaikuttaa voimakkaammin kuin muihin. Se on henkilökohtaista. Muihin se vaikuttaa miedommin, mutkan kautta.

Merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa erityisesti liikkumiseen ja kommunikointiin. Kaikenlaiset viivästykset ovat mahdollisia. Autossa on kesärenkaat ja sataa jo lunta. "Talvi yllätti autoilijat." Ratikat tai bussit myöhästelevät. Tai kännykkä ei jostain syystä käynnisty. Tietokone saattaa sammua yhtäkkiä. Ihmiset sairastelevat. Jopa sääolosuhteissa on outoja vaihteluja. Kaikkea pientä ja harmillista, harvoin mitään vakavaa tai pitkävaikutteista.

Mitään ihan uutta projektia ei suositella aloitettavaksi merkuriuksen perääntyessä. Sen sijaan olen huomannut, että aika sopii hyvin, suorastaan vaatii hoitamaan kaikenlaisia pikkuhommia, joita on tullut lykättyä ja tökittyä tuonnemmaksi.... Siis kaikenlaisten rästihommien hoitaminen sopii hyvin ajankuvaan. Samoin kaikenlainen korjaaminen ja tarkistaminen. Miksei myös siivoilu ja järjestely, mitkä löytyvät usein rästihommistakin.

Tämä on jo kolmas merkuriuksen perääntyminen tänä vuonna, joten se sujunee ihan rutiinilla... :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti