keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Eklipsi ja täysikuu kaksosessa

Vuoden viimeinen eklipsi tulee tänä iltana. Se on samalla täysikuu, eli intensiivinen ja intohimoinen sellaisenaankin, mitä eklipsi vain voimistaa... Mielenkiintoista. :)

Kartalla ja taivaalla on paljon muutakin, kuten planeettarykelmä skorpionissa ja saturnuksen ja venuksen sekstiili plutoon ja marsiin, jotka pehmentävät ja helpottavat erityisesti skorppareiden ja kauriiden elämää. Eklipsi tapahtuu hyvin lähellä jupiteria, mikä on merkittävää kaikille merkeille. Se auttaa kasvamaan henkisesti, mukavalla tavalla ja laajentaa näköaloja ja mahdollisuuksia. Toisaalta sekä aurinko että kuu ovat neliössä neptunukseen, mikä hämärtää päämääriä. Vaikutus jää varmasti eklipsin positiivisten vaikutusten varjoon.Täysikuu liittyy symbolisesti asioiden täyttymykseen. Ne paitsi näkyvät selkeästi myös saavuttavat jonkinlaisen huippukohdan. Jokin asia voi yllättäen tulla valmiiksi. Siksi se liittyy toisinaan loppuun tai päätökseen. Jupiterin läheisyys takaa kuitenkin sen, että lopputulos on miellyttävä.

Kaksoset näkevät jonkin edistysaskeleen henkilökohtaisessa kasvussaan. Kyse on siitä kuinka tyytyväinen olet itseesi, ja sinulla on paljon enemmän syytä olla tyytyväinen kuin olet ehkä huomannut. Täysikuu ja eklipsi auttavat huomaamaan sen.

Ravut saattavat nähdä vilauksen tavoittelemastaan mielenrauhasta. Se voi auttaa saavuttamaan pysyvämmän tyytyväisen mielentilan. Kaikki ongelmat ovat lopulta väliaikaisia, mutta elämän pikkuasioista löytyy iloa joka päivä. 

Leijonat voivat saavuttaa jonkin idealistisen tai sosiaalisen tavoitteen. Näet ehkä jonkun ideasi uudessa valossa. Saat iloa ystävistä, joilla on samankaltaiset tavoitteet.

Neitsyillä eklipsi ja täysikuu valaisevat uran tai työn huonetta. Jokin tärkeä tavoite voi täyttyä vihdoinkin. Vaihtoehtoisesti saat vinkin miten edetä seuraavaksi.

Vaaoille voi löytyä mahdollisuus löytää uusia asioita seikkailemalla vieraissa maissa tai opiskelemalla. Mahdollisesti sekä että. Tavoite on löytää uusi taso omaan henkilökohtaiseen filosofiaan, jonka ei ole tarkoituskaan olla ikinä valmis.

Skorpparit saavat selvennystä raha-asioihin, esimerkiksi veroihin. Jupiterin läheisyydestä päätellen hyviä uutisia. Veronpalautus tai muuta ylimääräistä tuloa? Toinen mahdollisuus on kumppanin tulojen lisääntyminen.

Jousimiehillä tärkeä ihmissuhde saavuttaa käännekohdan. Jos et ole ollut varma parisuhteen suunnasta, tämä täysikuu auttaa selvittämään sen. Yhtäkkiä näet kumppanisi ja omat tunteesi selkeämmin kuin aikoihin.

Kauriit saavat mahdollisuuden korjata jonkin terveys- tai elämäntapaongelman. Jos olet ollut sairaana, löydät syyn ja sen myötä sopivan hoidon. Syy voi olla yhtä hyvin henkinen kuin fyysinenkin.

Vesimiehet saavat hyviä lapsiin tai harrastuksiin liittyviä uutisia. Mitä tahansa se onkin, se tuo lisää iloa elämääsi, jotain yhtä aikaa uutta mutta kuitenkin vanhaa.

Kalat kohtaavat kotiin tai vanhempiin liittyvän käännekohdan. Voit esimerkiksi löytää uuden kodin, saada uudistukset valmiiksi tai saada paremman yhteyden sukulaisiisi.

Oinaat voivat saada tärkeitä sosiaalisia kontakteja. Kannattaa vaalia monipuolisia ihmissuhteita työkavereista sisaruksiin. Kirjoittajille aika voi olla hyvin tuottoisa. Tiedät ehkä vihdoinkin mitä haluat sanoa.

Härät muutokset kohdistuvat raha-asioihin, erityisesti omiin tuloihin. Tulonlähteesi voi vaihtua, jos olet tyytymätön työhösi. Jos olet tyytyväinen, tulosi saattavat nousta. Joku saattaa löytää mieluisan sivutulojen lähteen.

Tuijotellaan täysikuuta! Se näyttää todella komealta...

1 kommentti:

  1. Hei Liisa, näin ilmoituksesi stadin aikapankissa. En löytänyt sieltä muita yht. tietojasi kuin tämän blogiosoitteen. Olisin kiinnostunut henkilökohtaisesta tulkinnasta. Jos voidaan sopia sellaisesta, niin otatko yhteyttä os. mia.falt@gmail.com :)

    VastaaPoista