torstai 23. tammikuuta 2014

Mars Vaa'assa - Yksin vai yhdessä?

Tämä ei ole varsinainen ennuste vuodelle 2014, mutta voisi hyvinkin olla. Ajanpuutteen takia lähestyn vuotta tämän transiitin näkökulmasta. Jos nimittäin pitäisi valita yksi erityinen astrologinen vaikuttaja, joka kuvailee koko vuoden ilmapiiriä, se voisi hyvinkin olla mars vaa'assa. Mars liikkuu tänä vuonna vaa'assa harvinaisen pitkään, heinäkuun loppuun. Yleensä se on samassa merkissä kaksi kuukautta. Se perääntyy maaliskuun, huhtikuun ja yli puolet toukokuuta. Samalla se aktivoi pluton ja uranuksen neliön tekemällä neliön plutoon ja opposition uranukseen. Se muodostaa myös neliön jupiteriin ravussa. Eli mars osallistuu tämän hetken voimakkaimpiin ja pitkävaikutteisimpiin kuvioihin ja lisää niihin oman tehonsa. Johtavilla merkeillä näyttää olevan tulossa todellinen muutosten vuosi!

Katsotaan vaikutusta merkkiryhmittäin, sillä se vaikuttaa niihin eri tavoilla. Johtavat merkit ovat nyt avainasemassa. Eli kaikki oinaat, ravut, vaa'at ja kauriit saavat varautua mullistavaan vuoteen. Te johdatte muutosta tai jäätte muiden muutosten jalkoihin. Kannattaa visioida haluamasi muutos. Se ei heti toteudu ihan sellaisenaan, mutta silloin suunta on edes oikea. Muuten joudut tuuliajolle ja muiden suunnitelmiin statisteiksi.

Oinailla esimerkiksi kotiasiat ovat hyvin onnekkaita. Nyt on loistava aika remontoida tai vaihtaa kotia. Läheiset ihmissuhteet sen sijaan ovat haastavia. Kumppani voi olla harvinaisen kiireinen tai sinä itse kärsimätön. Kumpikin tarvitsee paljon omaa tilaa. Tai yhteisen tekemisen täytyy olla sellaista, että teillä on selkeät omat roolit ja vastuualueet, ja voitte toimia omaan tahtiinne. Liian tiivis yhteistyö tuottaa todennäköisesti ongelmia.

Rapujen henkilökohtaiset haaveet ja toiveet toteutuvat helposti. Itse asiassa sinä olet juuri nyt positiivinen muuttuja. Suunnitelmiin voi myös kuulua muutto lähelle tai kauas, tai asumismukavuuden parantaminen. Ravuilla on monista muutoksista huolimatta reipasta myötätuulta elämässä vielä monta kuukautta. Se tasoittuu hieman kesän jälkeen, muttei katoa kokonaan. Sen sijaan muut tärkeät asiat kuten työ ja ihmissuhteet, kokevat tärkeitä muutoksia, kuten viime vuosina on jo näkynyt.

Vaaoilla taas on levotonta energiaa. Välillä voi olla ongelmia käyttää sitä fiksusti. Nyt kannattaa keskittyä itsenäiseen työhön ja unohtaa toistaiseksi muiden mielipiteet ja neuvot. Vaaoilla ura on ehdottomasti positiivisin alue. Sieltä löytyy uusia mahdollisuuksia ja aluevaltauksia. Kannattaa käyttää ne hyvin. Ihmissuhteet sen sijaan ovat käymistilassa. Etsit uutta tasapainoa omien tarpeidesi ja kumppanisi tarpeiden välille. Joskus ratkaisut ovat helpompia kuin luulisi, mutta ihmiset johtavat toisiaan tahattomasti harhaan sanoilla....

Kauriit ovat keskellä pitkää transiittia, joka luo perusteita kokonaan uudelle elämälle. Muut, hetkellisemmät vaikutteet auttavat määrittämään selkeämmin toivotun lopputuloksen. Ihmissuhteet ovat tällä hetkellä suurin valttisi. Kumppanisi tukee sinua ja löydät myös muita hyödyllisiä ihmisiä tavoitteidesi tueksi. Olet tottunut ponnistelemaan, mutta nyt kannattaa myös pysähtyä nauttimaan ihmisistä. Urasi on hektinen ja vaativa kesän loppuun asti. Työskentelet tehokkaimmin itsenäisesti. Työskentely kotoa käsin voi myös kannattaa juuri nyt.

Johtavien merkkien paineet ja muutokset keskittyvät alkuvuoteen, suunnilleen kesän loppuun saakka. Kesän ja syksyn vaihteessa taivaankappaleet vaihtavat paikkoja, ja muutokset koskevat sen jälkeen enemmän muita merkkejä. Nämä paineet koskevat erityisesti johtavia aurinkomerkkejä ja nousumerkkejä, mutta tuntuvat voimakkaasti, jos sinulla on useampia planeettoja syntymäkartalla näissä merkeissä.

Jatkuu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti