perjantai 24. tammikuuta 2014

Mars Vaa'assa - Kiinteät merkit

Mars vaa'assa -kausi korostaa ihmissuhteiden merkitystä. Mutta se tekee sen usein ristiriitaisella tavalla. Huomaamme yhtä aikaa miten paljon tarvitsemme toista ihmistä ja samalla miten monet asiat suhteessa rajoittavat yksilöllisyyttämme. Tulee mieleen U2:n biisi "With or without you": I can't live, with or without you... Draamaa on siis näkyvissä joillekin. Mutta ei tarvitse olla. Vaikka (pikku)draama välillä tuntuu puhdistavan ilmapiirin, se usein jättää ihmiset haavoittuvaisiksi. Asiat tuli ehkä sanottua eri tavalla kuin useimmiten ajattelee tai joitain tärkeitä yksityiskohtia unohtui...

Itsenäinen ja helposti syttyvä mars on siis vastamerkissään vaa'assa vielä noin seitsemän kuukautta. Sen kunniaksi suosittelen kaikkiin ihmissuhdeongelmiin ratkaisuksi ensin omien henkilökohtaisten ongelmien ratkaisua, jotta ne eivät vie turhaan energiaa tärkeiltä ihmissuhteilta. Kaikki tarvitsevat omaa aikaa ja omia haasteita, ja tämä kausi auttaa toteuttamaan niitä. Joskus kiertotie on paras reitti perille, kuten nyt tyydyttäviin ihmissuhteisiin.

Ja sitten kiinteisiin merkkeihin: suuret draamat eivät uhkaa elämän perusteita, mutta ne vaativat sopeutumista ja tasapainottelua arkipäivän tasolla. Muutokset kohdistuvat myös esimerkiksi ajattelutapaasi ja myös opiskeluun. Johtavat merkit voivat muuttaa elämääsi välillisesti.

Härät hyötyvät erityisesti keskusteluista ja opiskelusta. Lähiympäristö, kuten koulut ja naapurusto, ja sen ihmiset parantavat elämänlaatuasi ja tuovat muutoksia ja mahdollisuuksia elämääsi. Nauti satunnaisista kohtaamisista ja arkisista yhteyksistä. Terveys ja liikunta voivat aiheuttaa ylimääräistä stressiä. Maamerkkinä olet toiminta- ja tuloskeskeinen, mutta nyt sinun täytyy katsoa suurempaa kuvaa ja etsiä tasapainoa levon ja toiminnan, rentoutumisen ja aktiivisuuden välille. Kumpikaan ääripää ei ole tarpeeton, vaan molemmilla on tehtävänsä elämässäsi.

Leijonille onni on nyt unelmoinnissa. Rentoudu ja kerää rauhassa voimia reilun puolen vuoden päästä alkavaan tehokauteesi. Hio unelmasi huippuunsa, mutta vastusta kiusausta pakottaa asioita eteenpäin. Ne saavat aikanaan luontaista nostetta enemmän kuin voisit nyt kuvitella. Haasteet syntyvät kommunikointitilanteissa. Muut saattavat käyttäytyä yllättävän aggressiivisesti eri tilanteissa. Toisaalta olet itsekin tavallista kärsimättömämpi saamaan tuloksia. Et voi vakuuttaa kaikkia lähikuukausina, joten voit suosiolla keskittyä omiin projekteihisi.

Skorpionit hyötyvät muita enemmän opiskelusta ja matkustelusta. Nyt kannattaa olla utelias. Uudet ajatukset saattavat tuntua hyvältä ihan fyysisesti. Seuraavaksi urasi saa nostetta, mutta nyt voit tutkia maailmaa omaan tahtiisi haluamallasi tavalla. Ongelmia voi sen sijaan ilmetä erityisesti fyysinen-henkinen-terveys -sektorilla. Stressi ruokkii fyysistä väsymystä ja toisinpäin. Löydät kyllä tuotteliaan tasapainon, mutta se vaatii keskittymistä. Tunnet olevasi liian levoton lepäämään, vaikka juuri siitä voisi olla nyt hyötyä.

Vesimiehillä paras elämänalue on tällä hetkellä terveys, työ ja arkirutiinit. Voit todella laittaa elämäsi järjestykseen, josta on iloa tulevina vuosina. Kuntosi nousee myös tavallista helpommin. Kommunikointi tuottaa toisaalta haasteita. Vältä liian nopeiden johtopäätösten tekemistä. Kaikkea ei tarvitse pohtia puhki, mutta liika kiire voi saada sinut laiminlyömään tärkeitä yksityiskohtia suunnitelmissasi. Melko itsenäinen matkustelu tai opiskelu sopii sinulle tällä hetkellä parhaiten.

Jatkuu....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti