maanantai 20. tammikuuta 2014

Aurinko vesimiehessä

Onko muilla jo kevyempi olo? Minulla ainakin on....
Aurinko siirtyi aamulla vesimieheen, joka on ilmamerkki, ja kulkee siellä seuraavat nelisen viikkoa. Se tuo mukanaan sosiaalisen, keveän ilmavirtauksen. Tulossa on monella tapaa helpompi kuukausi kuin edellinen oli. Viime viikkojen aikana aurinko teki paljon vakavia kontakteja muihin planeettoihin. Tarkoitus oli toki hyvä: auttaa kaikkia järjestämään itselleen parempi elämä pitkällä tähtäimellä.

Nyt on tiedossa hauskempi ja rennompi kuukausi. Aurinko kulkee paljon suotuisammissa väleissä muiden planeettojen kanssa. Vesimiehen merkki hallitsee mm. ystävyyssuhteita, harrastuksia ja kaikenlaisia sosiaalisia verkostoja. Tiedossa on vilkas ja puhelias kuukausi. Merkki liittyy myös sähköiseen kommunikointiin ja ihmisiin kaukaisissa paikoissa. Suosikkini on kuitenkin merkin liittyminen suuriin tulevaisuuden unelmiin. On paljon asioita, jotka ovat tärkeämpiä kuin ura ja toimeentulo, ja vesimiehen merkki symboloi niitä muita tärkeitä tavoitteita. Seuraavat viikot ovat loistavaa aikaa miettiä mitä sinä todella haluat elämältäsi. Mitkä ovat sinun suurimmat unelmasi?

2 kommenttia:

  1. No just se! Unelmat siitä, että ihmiset pystyisivät selvittämään riitansa, erimielisyytensä ja sotkunsa jotka usein ovat täynnä mielikuvia ja väärinymmärryksiä. Jospa Vesimies-energia auttaisi tähän. Kuitenkin juuri monelta taholla olen kuunnellut, että on laitettu jotakin 'alulle'. Se on jo hyvä!

    VastaaPoista
  2. Jep, useimmat riidat ovat ihan jotain muuta kuin mistä on olevinaan kyse. Ja hyvinvointia ja iloa riittää oikeasti kaikille, niistä ei tarvitse riidellä! :)

    VastaaPoista