sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Heinäkuun 2020 horoskooppi

Heips,
kesäkuu vaihtuu pian heinäkuuksi... Kesäkuu on/oli aikamoista astrologista ilotulitusta, joten monet miettivät mitä heinäkuu tuo tullessaan. Heinäkuun horoskooppi on monella tapaa astrologisesti tasaisempi kuin kesäkuun horoskooppi oli, mutta siinäkin on omat kommervenkkinsa.

Kuunpimennys 5.7.2020

Kesäkuussa meillä oli kaksi eklipsiä (kuunpimennys ja auringonpimennys taivaalla luomassa jännitteitä, mutta heinäkuussa on vain yksi. Se on kuunpimennys kauriissa 5.7.2020. Kuunpimennys liittyy aina täysikuuhun, ja se vaikuttaa erityisesti naisiin elämässämme. Kuunpimennys myös tuo erilaiset asiat, kuten salaisuudet tai pelot, esille. 

Kuu kauriissa on upeassa kulmassa Uranukseen härässä. Asiat voivat järjestyä yllättävillä tavoilla, kärsivällisyyden ja ystävien avulla. Toisaalta kuu muodostaa neliön Marsiin, mikä lisää sekoitukseen sooloilua ja kärsimättömyyttä. Jonkun mielestä asiat eivät etene tarpeeksi nopeasti, mutta kaikki aikanaan. 

Seuraavat eklipsit tai pimennykset tapahtuvat vasta talvella, joten paine helpottaa monella tapaa tämän pimennyksen jälkeen. Voit tarkistaa tulevat pimennykset täältä: Eklipsit eli pimennykset vuosina 2019 - 2020

Merkurius kääntyy 12.7.2020

Merkurius on perääntynyt kesäkuun loppupuoliskon ja se lopettaa perääntymisensä sunnuntaina 12.7.2020. Tämän jälkeen monet matkusteluun ja kesänviettoon liittyvät suunnitelmat selkeytyvät ja helpottuvat! 

Tästä alkaa suhteellisesti helpompi ja kevyempi kahden kuukauden jakso. Syyskuun puolivälissä nimittäin Mars kääntää kelkkansa, mikä taas sotkee suunnitelmia. Kiireellisiä asioita kannattaa hoitaa parhaan mukaan näiden perääntymisten välissä, sillä syksyllä energiatasot näyttävät normaalia matalammilta. 

Täältä näet tarkat päivät, jolloin planeetat lähtevät peruuttamaan tai oikaisevat ratansa syksyllä 2020: 2020 astrologiaa: Pysähtyneet ja perääntyvät planeetat

Muista, että kääntymispäivät ovat usein sekavimmat, jos joudut tekemään suunnitelmia näiden päivien läheisyyteen. 

Heinäkuun horoskoopin haasteet

Astrologisesti heinäkuun puoliväliä leimaavat auringon tekemät oppositiot hitaisiin planeettoihin kauriiseen. Nämä ovat monella tapaa käännekohta heinäkuun horoskoopissa, sillä melkein kaikki vuoden 2020 mullistukset liittyvät näihin planeettoihin kauriissa. Kaikki alkoi tammikuussa, kun Saturnus, Pluto, Merkurius ja aurinko kohtasivat tammikuun toisena viikonloppuna. Kaikki neljä taivaanvaloa olivat samassa asteessa yhtä aikaa.

Maaliskuun puolivälissä ja lopussa taas kohtasivat Mars, Jupiter ja Pluto kauriissa. Nyt aurinko tulee vastakkain Jupiterin, Pluton ja Saturnuksen kanssa ja aktivoi uuden vaiheen tässä tarinassa. Se näyttää miten pitkälle olemme jo tulleet talven ja kevään tunnelmista. Kuitenkin on vielä myös tehtävää...

Tiistaina 14.7.2020 aurinko on vastakkain Jupiteriin. Ja keskiviikkona 15.7.2020 se on vastakkain Plutoon. Välissä on maanantaina 20.7.2020 uusikuu ravussa. Tiistaina 21.7.2020 aurinko tekee taas opposition Saturnukseen, mikä antaa uudellekuulle ankaran leiman. Se näyttää vaativan meiltä itsekuria ja keskittymistä myös lomakauden keskellä. Ehkä on hyvä varata itselle aikaa heti uudenkuun jälkeen tulevan syksyn realistiseen suunnitteluun. 

Heinäkuun 2020 horoskooppi paranee loppua kohti!


Aurinko siirtyy ravusta leijonaan

Kun aurinko siirtyy ravusta leijonaan keskiviikkona 22.7.2020 suurin osa heinäkuun horoskoopin haastavista päivistä on jo ohi. Aurinko leijonassa tuo iloa elämään monella eri tavalla. Kaikki varmasti kaipaavat rentoutumista viimeistään tässä vaiheessa kesää ja koko vuotta. Kuukauden viimeinen viikko on myös kevyin! 

Maanantaina 27.7.2020 Jupiter muodostaa sekstiilin Neptunukseen, mikä lupaa todella kauniita kokemuksia. Me kaikki voimme nähdä vuoden 2020 haasteet positiivisessa valossa. Usein tarvitaan jotakin herättelemään ja ravistelemaan, jotta uskaltaisimme elää todella ja toteuttaa unelmamme!

***
Heinäkuun haasteista huolimatta ihanaa kesää kaikille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti