maanantai 1. kesäkuuta 2020

Kesäkuun 2020 astrologiset kuviot

Kesäkuun horoskooppi tai astrologiset kuviot ovat taas mielenkiintoisia! Koko kevään on ollut astrologista mylläystä, eikä se rauhoitu täysin vieläkään... Kaksi suurinta astrologista teemaa ovat eklipsit eli pimennykset ja lähiplaneettojen perääntymiset. Lisäksi aurinko siirtyy rapuun juhannuksen aikaan, eli tulemme pikkuhiljaa oppositioon niihin kuvioihin, joista korona-kevät alkoi jo tammikuussa, ja lähti todelliseen vyöryyn maaliskuussa.

Kesäkuun 2020 eklipsit eli auringon- ja kuunpimennykset

Kesäkuussa 2020 on kaksi eklipsiä: ensin kuunpimennys jousimiehessä ja myöhemmin auringonpimennys ravussa. Kuunpimennys tapahtuu täydenkuun aikaan, kun aurinko peittää täysikuun. Ja auringonpimennys tapahtuu uudenkuun aikaan, kun kuu heittää varjon auringon eteen.

Ensimmäinen pimennys on perjantaina 5.6.2020. Se tapahtuu 15 asteessa jousimiestä. Venus on ihan auringon vieressä, ja Mars ja Neptunus ovat neliössä pimennykseen. Tämä on voimakas pimennys kaikille muuttuville merkeille, eli jousimiehille, kaksosille, kaloille ja neitsyille. Heillä se muuttaa henkilökohtaisia arvoja ja tavoitteita. Muilla merkeillä se vaikuttaa lähinnä ajatusmalleihin ja kommunikointiin.

Seuraava pimennys on sunnuntaina 21.6.2020. Se on 0 astetta rapua. Tämä on muuten astrologisesti voimakkain näistä pimennyksistä. Lisäksi tämä on viimeinen pimennys ravun merkissä melkein kymmeneen vuoteen. Se viimeistelee joitakin elämänmuutoksia, joita erityisesti ravut ovat kokeneet viime vuosina. Uranus muodostaa pimennykseen väljän sekstiilin ja Mars ja Neptunus neliön tähänkin pimennykseen. Tämä pimennys on erityisen voimakas johtaville merkeille, eli ravuille, kauriille, oinaille ja vaaoille. Heillä se vaikuttaa henkilökohtaiseen elämään, ihmissuhteisiin ja työelämään. Muilla merkeillä se tuo energiaa vähemmän näkyville elämänalueille.

Heinäkuussa on tulossa vielä kolmas pimennys tähän kesäsarjaan, mutta siitä sitten lisää heinäkuun jutussa... Lista kaikista tämän (ja viime) vuoden eklipseistä löytyy esim tästä linkistä: Eklipsit eli pimennykset vuosina 2019 - 2020

Venus ja Merkurius perääntyvät

Melkein kaikki planeetat perääntyvät ajoittain. Yleensä se ei ole kovin iso juttu. Voisi sanoa, että planeetta on lepotilassa, tai sen vaikutus heikkenee jonkin verran. Lähiplaneettojen eli Merkuriuksen, Venuksen ja Marsin perääntymiset tuntuvat yleensä selkeämmin kuin muiden kaukaisempien planeettojen perääntymiset. Kesäkuussa 2020 nämä lähiplaneettojen perääntymiset limittyvät jonkin aikaa, kun Venus viimeistelee perääntymistään kaksosessa ja Merkurius aloittaa perääntymisen ravussa.

Täältä näet muuten kaikki planeettojen kääntymiset ja peruuttamiset vuonna 2020: 2020 astrologiaa: Pysähtyneet ja perääntyvät planeetat Kääntymispäiviin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, vaikka kaudet muuten ovat usein rauhallisia. 

Venus perääntyy edelleen kesäkuun ensimmäiset viikot. Se kääntyy etenemään vasta 25.6.2020. Siihen asti sen vaikutusalueilla, romanssi, ulkonäkö sekä myös raha-asiat, on hiljaista. Toisaalta tämä on hyvää aikaa tavata erityisesti vanhoja naispuolisia ystäviä. Merkurius perääntyy 18.6. - 12.7.2020, eli Merkurius ja Venus perääntyvät yhtä aikaa noin viikon verran. Tämä voi olla hiljainen ja hankala viikko, sillä kahden lähiplaneetan perääntyminen yhtä aikaa vie paljon energiaa. 

Kesäkuussa 2020 tapahtuu paljon astrologisesti


Jupiter ja Pluto kohtaavat jälleen

Kesäkuun lopussa on vielä erityinen planeettojen yhtymä, kun Jupiter ja Pluto kohtaavat toisen kerran tänä vuonna. Ensimmäinen tapaaminen oli maaliskuussa, kun korona räjähti kaikkien tietoisuuteen. Täältä voit lukea enemmän maaliskuun yhtymäsumasta: Marsin, Jupiterin, Saturnuksen ja Pluton yhtymät kauriissa 

Onneksi tämä kerta on erilainen, sillä Mars on jatkanut matkaa ja Saturnuskin on tällä hetkellä kauempana. Joka tapauksessa Jupiterin ja Pluton kohtaaminen muuttaa tietoisuuttamme. Jotkut muutokset liittyvät edelleen koronaan, ja yhtymän läheisyydessä näemme todennäköisesti jonkin käänteen taudissa. Jupiter on yleensä positiivinen planeetta, joka liitetään onnekkaisiin tapahtumiin, mutta se myös kasvattaa ja laajentaa asioita, joihin se koskee, jopa naurettaviin mittasuhteisiin. Jotain hyvää tästä yhtymästä varmasti seuraa, sekä henkilökohtaisesti että yleisellä tasolla. 

*****

Aurinko siirtyy rapuun juhannuspäivänä eli 20.6.2020. Siitä alkaa kotiin ja perheeseen keskittyvä kausi. Rapu on myös vastamerkki kauriille, josta tämän vuoden suuret mullistukset monella tapaa alkoivat. Siksi auringon transiitti ravussa liittyy kiinteästi suuriin mullistuksiin, mutta yhteys näkyy enemmän vasta seuraavassa kuussa.

Tästä kesäkuusta ei todellakaan tule tylsää. Taivaalla tapahtuu taas paljon, ja monet juonenkäänteet jatkuvat myös heinäkuun puolella... 

Ihanaa kesää kaikille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti