lauantai 31. elokuuta 2013

Syyskuun taivaanmerkit

Syyskuu näyttää paljon rauhallisemmalta kuin elokuu on ollut. Se on tervetullut sopeutumiskuukausi hektisempien kuukausien väliin. Syyskuussa aurinko vaikuttaa ensimmäiset viikot neitsyessä, mikä tekee siitä tehokasta aikaa. Se tuo enemmän järjestystä elämään. Torstaina 5.8.13 on uusikuu neitsyessä, joka on loistava alku uusille kuntoilurutiineille ja muille terveyteen liittyville muutoksille. Se auttaa organisoimaan paremmin ja jaksamaan ja ehtimään enemmän. Täysikuu kaloissa 19.8. sen sijaan tasapainottaa tehokkuutta unelmoinnilla. Tehokkuus on hyödyllistä vain tiettyyn pisteeseen saakka, jonka jälkeen on osattava hellittää...

Huomattava piirre tässä kuussa on se, että merkurius ja venus ovat karanneet pitkälle auringon edelle. Tunteet ja ajatukset elävät symbolisesti omaa elämäänsä ja loikkaavat usein asioiden edelle. Siitä ei ole haittaa, vaan erilaiset energiat vain jakautuvat tavallista laajemmalle ja myös monipuolisemmin kuin keskimäärin. Siitäkin voi tulla tunne, että asioita tapahtuu eri alueilla toisistaan riippumatta.

Hitaiden planeetojen ainoa kontakti, eli voimakkaasti vaikuttava voima, on saturnuksen ja pluton sekstiili. Sillä on vakauttava vaikutus. Se auttaa integroimaan muutokset toimivaksi osaksi elämään. Vaikutus on melko lempeä, mutta siitä huolimatta tehokas. Se tuo tasapainoa ja helpottaa vaikeampien vaikutteiden välissä.

Lokakuussa tulevat taas eklipsit, jotka hoputtavat muutoksia eteenpäin elämässä. Lisäksi silloin vaikuttaa merkuriuksen perääntyminen, joka taas pakottaa pysähtymään ja arvioimaan mihin on tultu. Syyskuussa kannattaa siis latailla akkuja ja järjestellä elämää mahdollisimman mukavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti