perjantai 23. elokuuta 2013

Aurinko Neitsyessä

Nyt on taas se aika vuodesta, kun aurinko vaikuttaa neitsyen merkissä. Se auttaa meitä kaikkia olemaan organisoituneempia ja elämään terveellisemmin. Loma on ohi, ainakin astrologisesti, ja on aika palata rutiineihin ja aikataulutettuun elämään. Kuka kaipaa elämäänsä lisää järjestystä? Kukapa ei kaipaisi...

Aurinko neitsyessä sopii hyvin siivoamiseen ja kaikenlaiseen järjestelyyn. Olen tyytyväinen siitä, että meidän muutto osuu tähän kauteen. Kaikki pakkaaminen ja siivoaminen on varmasti paljon helpompaa kuin muina aikoina... ;) No, sen saa nähdä sitten... Joka tapauksessa seuraavat neljä viikkoa ovat hyvää aikaa vaikkapa kaappien järjestämiseen, uusien kuntoilulajien kokeiluun, elämän tehokkaampaa organisointiin sekä turhien asioiden, materiaalisten ja henkisten, poistamiseen. Eli vanhat rojut ulos kodista ja mielestä ja jotakin uutta mielenkiintoista ja tehokasta sisään. Kaikki hyötyvät ajoittaisesta järjestelystä. Tämä on myös tehokas aika hoitaa terveysongelmia, jos niitä on.

Aurinko-neitsyille tämä on tietenkin samalla oma astrologinen uusivuosi. Se antaa energiaa seuraavalle kokonaisen vuoden jaksolle. Energiat ovat nyt kaikkien neitsyiden puolella. Saat enemmän aikaiseksi kuin normaalisti. Muut myös näkevät arvosi paremmin kuin yleensä. Hauskaa syntymäpäiväkuukautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti