maanantai 5. elokuuta 2013

Uusi viikko

Tämä maanantai merkitsee monille paluuta arkeen. Elokuu on alkanut, ja elämä etsii taas tarkoitusta loman jälkeen. Arjessa on puolensa, mutta sitä ennen on syytä viipyillä vielä rennoissa ja leikkisissä tunnelmissa. Huomenna tiistaina (tosin teknisesti keskiviikkona) on uusikuu Leijonassa. Se tuo lisää iloa elämään. Se vapauttaa luovuutta ja mielikuvitusta. Sen jälkeiset päivät sopivat hyvin ystävien ja tuttujen tapaamiseen. Tiedossa on mukavia hetkiä.

Melkein heti uudenkuun jälkeen, torstaina, tarkentuu jupiterin ja pluton oppositio. Se voi kärjistää valta-asetelmia ja tuoda näkyviin valtapelejä. Se voi haastaa auktoriteetit erityisesti perheen sisällä, mutta myös työpaikoilla. Valta täytyy ansaita, ja sen väärinkäyttö kostautuu. Jupiter onneksi saa esiin jotain hyvää hankalistakin aiheista. Konfliktien kaikki osapuolet voivat hyötyä kokemuksistaan.

Lisäksi merkurius siirtyy leijonan merkkiin torstaina. Se tuo huomion auringon ja uudenkuun lisäksi henkilökohtaisten vahvuuksien ja nautintojen alueelle. Ei kannata olla liian vaatimaton vaan nauttia kerrankin rauhassa omasta elämästä ja saavutuksista. Kaikilla on joitakin vahvuuksia, ja planeetat leijonassa auttavat hyötymään niistä. Elämällä on tarjottavana paljon mukavia kokemuksia kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti