keskiviikko 21. elokuuta 2013

Täysikuu vesimiehessä, taas

Hei,
syksy suorastaan hyökkäsi päälle. Töitä ja flunssa ja kaiken kukkuraksi muutto lähestyy... Sitä on kyllä odotettukin koko perheellä. :) Olen yhtä aikaa innoissani ja jännittynyt...

Joka tapauksessa ehdin saada jutun tämän päivän täysikuusta vihdoinkin valmiiksi. Nyt on taas täysikuu vesimiehessä. Edellinen oli vain neljä viikkoa sitten normaalin vuoden sijaan. Vuodessa on 13 täysikuuta. Siksi yksi merkki saa joka vuosi ylimääräisen täysikuun. Nyt oli vesimiesten vuoro.Kartta näyttää tuimalta. Nyt ei tarvitse olla kokenut astrologi, jotta voi nähdä haastavat kuviot kartalla. Ensinnäkin siinä erottuu iso punainen neliö, josta lähtevät punaiset viivat nurkista toiseen. Neliöitä pidetään haastavina kuvioina. Lisäksi punaisella on auringon ja kuun oppositio, johon liittyvät myös merkurius yhdessä auringon kanssa ja kuu neptunuksen kanssa. Punaiset viivat kartalla kertovat perinteisesti vaikeista kuvioista ja siniset helpoista. Sinisiäkin viivoja onneksi on... Sinisellä erottuu iso kolmio, jonka muodostavat jupiter, neptunus, saturnus ja kuu. Lisäksi erottuu isoon kolmioon  liittyvä pienempi kolmio, jossa on lisäksi pluto.

Eri merkeillä täysikuu osuu eri kohtiin karttaa:
Vesimiehillä täysikuu osuu omaan merkkiin, ja vaikuttaa siksi voimakkaimmin. Tämä on tärkeä taitekohta vuodessa, suunnilleen kuuden kuukauden päässä syntymäpäivästäsi, ja se kertoo miten tämän vuoden projektisi etenevät. Näyttää siltä, että sinulla on enemmän syitä olla tyytyväinen kuin tyytymätön. Ehdit kuitenkin hyvin korjata epäkohtia, jos niitä on.

Kaloilla täysikuu paljastaa miten päivittäiset rutiinisi tukevat mielenrauhaasi ja sen tasapainoa. Tarvitset ehkä enemmän aikaa itsellesi, yksin omien ajatustesi kanssa. Oma aika, pienetkin hetket, auttavat jaksamaan paremmin muiden kanssa.

Oinailla täysikuu näyttää hyvin sosiaaliselta ja mukavalta. Viihdyt muiden kanssa. Elämässäsi on kuitenkin paljon paineita muista kuvioista. Joudut ehkä tekemään vaikeita kompromisseja päästäksesi eteenpäin.

Härillä täysikuu liittyy tavoitteisiin, velvollisuuksiin ja uraan. Se kertoo oletko menossa sinne minne haluat ja osaatko tukea itseäsi matkalla. Kuu voi laukaista jonkin pinnan alla kyteneen jännitteen työn ja perheen välillä, tai paljastaa jotakin uutta tavoitteistasi.

Kaksoset pääsevät suhteellisen helpolla hankalista kuvioista ja täysikuukin osuu kartalla mielenkiintoiselle alueelle. Se voi tuoda mukanaan levottomuutta ja halua kokea jotakin uutta. Se voi haastaa aikaisemmat ajatuksesi ja odotuksesi. Ja saat paljon uutta ajateltavaa.

Ravuilla täysikuu osuu yhteisten raha-asioiden sektorille. Se kertoo ovatko ne balanssissa suhteessa omiin tuloihisi. Esimerkiksi verotukseen voi tulla muutoksia. Merkilläsi on paljon paineita, hyvässä ja pahassa, koska olet osa sekä hankalaa neliötä että helppoa kolmiota. Kaikki näyttää tapahtuvan kerralla.

Leijonilla täysikuu osuu vastamerkkiin, joten ihmissuhteet korostuvat nyt. Puolisoa kannattaa huomioida kuten myös läheisiä, pitkäaikaisia ystäviä. Muuten näytät pääsevän helpommalla kuin moni muu isoista kuvioista.

Neitsyillä täysikuu valaisee lempparihuoneen, joka liittyy terveyteen, hyvinvointiin, organisointiin ja järjestykseen. Voit keksiä uusia tapoja parantaa rutiinejasi ja saat universumilta tärkeää palautetta siitä, miten elämäsi toimii päivittäisellä tasolla.

Vaa'at ovat toisaalta neliön paineen alaisia, toisaalta täysikuu osuu luovalle ja leikkisälle alueelle. Elämästä voi löytyä enemmän iloa kuin arvaatkaan. Osa siitä on ihan omaasi, osa liittyy ystäviin, joiden kanssa olet kiinnostunut samoista asioista.

Skorppareilla täysikuu valaisee perheen ja kodin. Se liittyy myös laajemmin sukuun ja kaukaisiinkin menneisyyden tapahtumiin. Nyt on tilaisuus saada jotakin mennyttä tasapainoon tämän hetken ja tulevaisuuden tavoitteiden kanssa.

Jouskarit ovat kaksosten tavoin hieman ulkopuolisia suurista kuvioista. Täysikuu sen sijaan liittyy kommunikointiin ja ajatuksiisi. Pystytkö ilmaisemaan itseäsi niin selvästi kuin haluaisit? Saatko sanottua tärkeimmät asiat vai kierteletkö niitä? Toisaalta täysikuu tuo sosiaalisia mahdollisuuksia...

Kauriilla täysikuu valaisee omat tulot ja resurssit. Sinulla voi olla paineita sekä omista rahoista että yhteisistä rahakuvioista. Täysikuu auttaa saamaan tulot ja menot tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa sopivaan tasapainoon. Olet myös osa suuria kuvioita.

Näin aktiivista karttaa harvoin näkee... Ei ihme, jos olo on ajoittain uupunut. Ottakaa rauhallisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti