lauantai 15. helmikuuta 2014

Täysikuu leijonassa - täysi maha?

Nyt on täysikuu leijonassa ja minulle se ainakin symboloi täyttä mahaa. Tämän täydenkuun aikaan olo on usein kuin kylläisellä kissapedolla, joka lököttelee lämpimässä sulattelemassa päivän saalistaan. Täysikuu leijonassa liittyy yllättävän usein hyvin syömiseen. :)


Leijonille itselleen tämä täysikuu on väliraportti siitä, miten vuosi etenee. Aurinko on leijonan vastakkaisessa merkissä ja palaa leijonan merkkiin puolen vuoden päästä. Tässä vaiheessa näet selkeästi miten suunnitelmasi toteutuvat. Olet varmasti saanut matkan varrella uusia ideoita, jotka voit liittää mukaan tavoitteisiisi nyt, tai viimeistään puolen vuoden kuluttua.

Neitsyiden kannattaa keskittyä rentoutumaan ja etsimään uusia tapoja latautua. Tarvitset pian ylimääräistä energiaa, kun aurinko on vastamerkissäsi, ja sinun kannattaa levätä nyt, kun vielä voit.

Vaaoilla on aktiivinen ja sosiaalinen täysikuu. Raha-ongelmat tai muu resurssipula voi hidastaa suunnitelmiesi toteuttamista. Toisaalta sinulla on paljon itsenäistä ja kärsimätöntä energiaa. Ongelmat ratkevat kyllä ajan kanssa.

Skorpioneille tämä täysikuu kertoo konkreettisista tulevaisuuden tavoitteista. Tämä aika näyttää onko sinulla kaikkea mitä tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseen. Alitajuntasi antaa sinulle hyviä vinkkejä. Oma kriittisyytesi voi estää nauttimasta saavutuksistasi, mutta voit ainakin minimoida sen vaikutuksen.

Täysikuu herättää jousimiesten vaellushalun.... Kaipaat jännitystä elämääsi. Jokin kuitenkin pidättelee sinua, ei mikään helposti korjattava juttu, vaan jotakin menneisyydestä alitajunnassasi. Toisaalta unelmissasi on tavallista enemmän voimaa...

Kauriilla täysikuu valaisee raha-asioita. Jotkin harrastusmenot näyttävät nyt huolestuttavilta, mutta saavutukset uralla taas piristävät taloustilannetta. Joudut tasapainoilemaan kasvavien menojen ja tulojen kanssa vielä jonkin aikaa....

Vesimiehillä täysikuu näyttää kriittisen käännöskohdan sekä uran että ihmissuhteiden suhteen. Henkilökohtainen uusivuosi on juuri alkamassa. Silti sinun täytyy ottaa huomioon läheiset ihmiset ja myös tavoitteet sekä velvollisuudet. Täysikuu antaa paljon ajateltavaa, joten paneudu siihen huolellisesti.

Kaloilla täysikuu valaisee terveysasioita. Se näyttää myös miten hyvin hallitset arkeasi (mikä tietenkin vaikuttaa terveyteen). Sinulla avain terveyteen on elämästä nauttiminen. Kaikki mikä tuottaa iloa on hyväksi.

Oinailla täysikuu liittyy elämäniloon ja lapsiin. Se muistuttaa nauttimaan elämästä silloinkin, kun muut asiat tuntuvat vaativan kaiken huomiosi. Ilman omaa iloa sinusta ei ole hyötyä muissakaan tehtävissä.

Myös härillä tämä on kriittinen täysikuu. Toisaalta se näyttää miten viihdyt perheesi parissa ja miten kotona sujuu ylipäänsä. Se kuitenkin muistuttaa samalla muista velvollisuuksistasi. Samalla se näyttää jännitteen ihmissuhteissasi. Et ehkä saa niin paljon apua muilta kuin tunnet tarvitsevasi. Myös omat vaatimuksesi ovat nyt hieman epärealistisia.

Kaksosillakin on sosiaalinen täysikuu. Nautit muiden seurasta. Olet parhaimmillasi, eniten oma itsesi, kun ympärilläsi on muita ihmisiä. Kiire voi kuitenkin vahingoittaa sinua nyt. Joudut karsimaan joitakin tehtäviäsi.

Ravuilla täysikuu paljastaa totuuksia raha-asioista. Kaikki näyttää enimmäkseen hyvältä, mutta esimerkiksi lapsiin liittyvät menot saattavat yllättää. Tavoitteesi sen sijaan ovat enimmäkseen kotona, ja voit saavuttaa paljon perheesi parissa.

Huom, täysikuu oli tarkka lauantaina aamuyöllä, mutta vaikuttaa koko viikonlopun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti