maanantai 3. helmikuuta 2014

Helmikuun taivaanmerkit

Heips,
tammikuu päättyi suorastaan transiittimyrskyyn. Se ei ollut välttämättä huono asia, vaan saattoi tuoda kerralla paljon tekemistä ja kokemista. Transiittimyräkät vaativat yleensä hieman sulattelemista, jotta pääsee henkisesti ajan tasalla. Onneksi helmikuun alku on rauhallinen. Ensimmäiset kymmenen antavat aikaa totuttautua muutokseen ja miettiä mitä seuraavaksi...

Mutta merkurius lähtee perääntymään helmikuun ensimmäisellä viikolla. Torstaista alkaen aikataulut eivät ole luotettavia ja tärkeiden viestien perille meno kannattaa varmistaa jotenkin. Sama ilmiö toistuu vuosittain muutaman kerran, joten kyse ei ole mistään dramaattisesta. Mutta ajanlaatu suosii menneisyyttä. Esimerkiksi vanhat kontaktit voivat olla työnhaussa hyödyllisempiä kuin uudet. Samalla tavalla vanhojen ystävien kanssa vietetty aika voi olla hauskempaa kuin uusiin ihmisiin tutustuminen. Menneisyydessä on nyt jotain tärkeää, jota voimme hyödyntää.

Pari päivämäärää nousee esiin muuten rauhallisesta kuukaudesta. Ensinnäkin 11.2.2014 aurinko ja saturnus ovat vaikeassa kulmassa. Vaikutus on lyhytaikainen, vain pari päivää, mutta se voi nostaa esiin riittämättömyyden tunteita tai korostaa luottamuspulaa. Täysikuu 15.2. toistaa teemaa, mutta siihen liittyy myös hedelmällisiä aspekteja, joten vaikutus on useimmille sekoitus helppoa ja hankalaa. Kuun lopussa on muutama varovaisuutta vaativa päivä, kun jupiter ja uranus ovat kulmikkain 26.2. Jotkut elämänalueet vaativat silloin tasapainottelua ja arvojärjestyksen uudelleenarviointia.

Mukavaa helmikuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti