keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Merkurius perääntyy kaloista vesimieheen

Pian on taas se aika, kun ajatukset eivät oikein kulje ja kommunikointi takkuilee muutenkin. Merkurius perääntyy huomisesta alkaen kuun loppuun asti. Aika ei ole suotuisa ihan uusien projektien aloitukseen, mutta se sopii hyvin esimerkiksi joskus keskenjääneisiin palaamiseen.

Merkuriuksen perääntyminen on normaali ilmiö, koska se toistuu vuodessa yleensä kolme kertaa. Eli ei ole syytä huoleen. Mutta kannattaa hiljentää hieman tahtia, koska asiat saattavat järjestyä eri tavalla kuin oli suunniteltu. Eri kerroilla merkurius perääntyy eri merkeissä ja vaikuttaa siksi eri asioihin. Tällä kertaa se perääntyy ensin kaloissa viikon ajan ja siirtyy sitten vesimieheen suunnilleen kahdeksi viikoksi. Kaloissa se uudistaa suhdettamme henkisyyteen. Se liittyy sisäiseen rauhaan, sen löytämiseen ja säilyttämiseen. Osa ihmisistä löytää sen uskonnoista ja osa jostain muualta. Joka tapauksessa se voi palauttaa mieleen jotakin tärkeää, joka auttaa kestämään epätäydellistä maailmaa.

Perääntyessään vesimiehen merkissä merkurius auttaa uudistamaan vanhoja ystävyyssuhteita. Se voi elvyttää harrastuksia ja muistuttaa meitä tärkeistä ideologioista. Menneisyydessä on jotakin tärkeää, jonka voimme palata noutamaan. Se auttaa löytämään taas yhteyden samanhenkisiin ihmisiin, joita ei ehkä näe arkipäivässä yhtä usein kuin ennen. Perääntyvällä merkuriuksella on aina myös paljon annettavaa varoituksista huolimatta. :)

2 kommenttia:

  1. Mun kohdalla on tainnut merkurius vaikuttaa jo, sillä olen viime aikoina törmännyt aivan sattumalta kolmeen ystävään joiden kanssa en ollut vuosiin jutellut!
    Kiva muuten että päivittelet taas blogia tiuhasti, sitä on kiinnostava lukea :) Teit mulle jokunen vuosi sitten aikapankin kautta tulkinnan ja oon sen jälkeen seurannut sun blogia.

    VastaaPoista
  2. Merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa tosiaan jo pari viikkoa ennen varsinaista käännöstä, kun se on saapunut alueelle, jolla se perääntyy. Mutta selvyyden vuoksi käsittelen blogissa yleensä vain varsinaisia päiviä.

    Kiva myös kirjoittaa taas enemmän. :) Syksyllä oli muutto ja muuta hässäkkää ja blogi jäi harmittavan vähälle...

    VastaaPoista