tiistai 25. helmikuuta 2014

Vauhdikas kuun vaihde

Hei,
miten helmikuu sujuu? Aika sekavaa on ollut välillä, toisaalta energistä ja toisaalta unista....

Helmi-maaliskuun vaihteeseen mahtuu paljon muutoksia. Huomenna keskiviikkona jupiter ja uranus luovat kiihkeää energiaa. Se ei välttämättä tarkoita mitään aikuisten kiihkeää, vaikka sekin on mahdollista, vaan yleisesti kohonnutta energiatasoa. Perheasiat näyttävät rajoittavan kunkin omia menemisiä ja toisinpäin. Elämä kasvaa huimaa vauhtia monella alueella yhtä aikaa, ja ne törmäävät hetkellisesti. Yhtäkkiä monet asiat vaativat nopeaa reagointia. Ei kannata yrittää venyä heti liikaa, vaan lykätä myöhemmin käsiteltäväksi se mitä on mahdollista siirtää.

Merkurius perääntyy vielä kuun loppuun. Se alkaa kulkea oikeaan suuntaansa vasta tämän kuun viimeisenä päivänä. Hassua miten erilaisia perääntymiskaudet ovat. Tällä kertaa osa ilmiöistä oli todella konkreettisia. Tein joitakin turhia ostoksia, kun unohdin, että minulla oli jo samat tavarat. Katsoin vanhoja ohjelmia ja luin vanhoja kirjoja. Mieli matkasi moneen otteeseen menneisyyteen. Pian suunta taas vaihtuu mukavammaksi. Merkuriuksen perääntyminen on vähän niin kuin istuisi autossa kasvot väärään suuntaan, niin ettei näe minne on menossa vaan näkee vain mistä on tulossa. Useimmat istuvat mieluummin kasvot eteenpäin ja se on pian taas mahdollista.

Maaliskuu alkaa yhtä intensiivisenä kuin helmikuu loppuu. Heti ensimmäinen päivä maaliskuuta on sekä uusikuu kaloissa että marsin perääntyminen vaa'assa alkaa....

Palailen taas mahdollisimman pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti