maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kesäkuun taivaanmerkit

Vihdoinkin kesäkuu! Toukokuun viimeinen viikko oli sekava ja aika raskas. Kesäkuu näyttää ihan erilaiselta. Siitä huolimatta että merkurius perääntyy vielä kesäkuun alussa. Minulla se tuntuu selvästi. On ollut ongelmia netin ja fillarin kanssa. Riippuu omasta kartasta miten merkuriuksen perääntyminen tuntuu. Tällä kertaa se perääntyy kaksosessa, eli se vaikuttaa voimakkaimmin kaksosten lisäksi jousimiehiin, neitsyisiin ja kaloihin. Merkurius palaa oikealle kurssilleen 12.6., eli alkukuusta kannattaa varautua viivytyksiin. Onneksi nekin toimivat usein omaksi parhaaksemme pidemmällä aikavälillä. :)

Kesäkuun puolivälissä kannattaa muutenkin olla tarkkana, koska saturnus palaa 15.6. takaisin skorppariin. Se perääntyy siellä kesä- ja heinäkuun ja elokuun alusta matkaa oikeaan suuntaan viimeisillä asteilla. Syyskuun puolivälissä se poistuu kokonaan skorpionista eikä palaa pitkään pitkään aikaan. Saturnukselta kestää melkein 30 vuotta palata samaan paikkaan eläinradalla. Tämä pikainen paluu skorpioniin koskee lähinnä viimeisiä skorpioneja, 20.11. tai sen jälkeen syntyneitä. Muille se tuo tilaisuuden viimeistellä tai syventää jotakin.

Muuten kesäkuu näyttää tosi pirteältä kuukaudelta. Täysikuu jousimiehessä on jo huomenna 2.6. Uusikuu kaksosessa on 16.6. Aurinko siirtyy kaksosesta rapuun 21.6. Mars siirtyy rapuun pari päivää sen jälkeen 24.6. Erityisesti pidän siitä, että venus tulee leijonaan 5.6.2015. Leijonilla on ollut jupiter apunaan koko talven. Vaikka olen havainnut edistystä, olen ollut hieman huolissani, koska yleensä jupiter toimii näkyvämmin. Venuksen apu voi olla juuri nyt ratkaiseva tekijä jupiterille ja leijonille. Sitä paitsi venus pysyy leijonassa harvinaisen pitkään, nelisen kuukautta, koska se perääntyy välillä neitsyessä ja leijonassa. Normaalisti venus viettää yhdessä merkissä kuukauden. Eli seuraavat kuukaudet ovat varmasti merkittäviä ja mielenkiintoisia kaikille leijonille!

Ihanaa kesää!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti