sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Venus leijonassa 2015 - Rakkauden kesä

Kaikki kesät eivät ole yhtä romanttisia tai seksikkäitä, vaikka iltapäivälehdet niin aina väittävät. Nyt otsikot kuiten saattavat olla oikessa. Tällä kertaa kesä näyttää kyllä erityisen hauskalta ja eloisalta ja kuumalta ihan astrologisestikin!

Venus tekee tänä kesänä harvinaisen pitkän vierailun leijonan merkkiin. Transiitti alkoi 5.6.2015 ja päättyy 8.10.2015. Se on mahtava uutinen kaikille merkeille, mutta eniten siitä hyötyvät tulimerkit ja tietenkin leijonat. Mutta myös neitsyet saavat paljon apua transiitista, koska venus käy neitsyessä kääntymässä heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa ja on siellä yli neljä viikkoa syksyllä. Venus perääntyy 25.7.- 6.9.2015. Perääntyvä venuskin on parempi kuin ei venusta ollenkaan....

Venus leijonassa tuo ihmisten parhaat puolet esiin. Siksi siitä on hyötyä ja iloa kaikille merkeille. Leijonan merkki liittyy aurinkoon ja siten itseluottamukseen ja elämästä nauttimiseen. Venus tuo mukaan sosiaaliset taidot ja estetiikkaa ja myös taidon ottaa elämästä kaikki irti. Ainoa huono puoli voi kai olla liiallinen nautiskelu, mutta yleensä muut planeetat pitävät huolen siitä, että tarvittavat työt tulevat tehtyä. Venus leijonassa luo tilaisuuksia juhlimiseen ja hauskanpitoon. Se tekee lomailusta vielä rennompaa. Jos olet kesän töissä, se voi tuoda töiden kautta mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Transiitti vaikuttaa erityisesti itseluottamuksen ja itsearvostuksen kautta. Kun on tyytyväinen itseensä ja nauttii olostaan sellaisena kuin on, on myös helppo tulla toimeen muiden kanssa ja saa muiden ihmisten seurasta paljon enemmän irti. Kaikki voittavat. :)

Itse asiassa tapasin mieheni tämän transiitin jälkiaalloissa vajaa kahdeksan vuotta sitten, eli minulle se toimi todella hyvin, mutta minulla onkin paljon tulta kartalla, mikä auttoi tämän transiitin kanssa. :) Venuksen perääntymiset ovat mielenkiintoisia, koska ne toistuvat samassa merkissä melkein samaan aikaan kahdeksan vuoden välein. Mitä sinulle tapahtui kesällä ja alkusyksystä 2007?

<3 Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti