sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Muutosten viikko

Huomenna alkaa tärkeä viikko, jonka aikana fiilikset voivat vaihdella huomattavasti. Viikkoon mahtuu suuria muutoksia astrologisessa ilmastossa ja vaikka ne ovat suurimmalle osalle hyviä uutisia, hyvätkin muutokset voivat väsyttää....

Ensinnäkin saturnus liukuu takaisin skorpioniin maanantaina. Kevään ajan jousimiehet ovat olleet kuin tulisilla hiilillä, kun toisaalta uudet haasteet jo houkuttelevat, mutta joitain tärkeitä palasia puuttuu vielä. Jouskarit saavat nyt hengähdystauon. Skorpparit taas saavat tilaisuuden viimeistellä jotakin tärkeää. Saturnus skorpionissa kausi saa tavallaan jatkoaikaa. Useimmille se on tilaisuus saada enemmän irti ammatista, itsestä ja elämästä ylipäänsä. Loppuasteiden skorppareita se voi koetella enemmän kuin muita. Saturnus palaa jousimieheen kolmen kuukauden kuluttua ja jousimiesten elämä muuttuu taas kiireisemmäksi.

Tiistaina on vilkas ja energinen uusikuu kaksosessa. Mukavaa, että uusikuu tulee vasta merkuriuksen perääntymisen päätyttyä. Siten uusilla aluilla on enemmän voimaa takanaan kuin muuten olisi. Uusikuu on muutenkin vahvempi kuin uudetkuut pitkään aikaan. Se aktivoi erittäin hauskan ja hyödyllisen kuvion taivaalla, nimittäin jupiterin ja uranuksen tulevan kolmion. Mars on myös tiukasti yhteydessä uuteenkuuhun, joten uudet ideat saavat harvinaisen paljon voimaa ja intoa tuekseen.

Koko viikon rakentuu myös jupiterin ja uranuksen onnekas kolmio, joka on tarkka juhannuksen jälkeisenä maanantaina. Siitä riittää hyvää energiaa yllin kyllin myös seuraavalle viikolle...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti