sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Tähdet kohdillaan

Huomenna alkava viikko näyttää oikein leppoisalta. Miltä kuulostaisi neljä mukavaa ja helppoa transiittia yhtä vaativampaa vastaan...? Kelpaa ainakin minulle, ja juuri sellainen viikko on alkamassa.

Venus on aktiivinen viikon puolivälissä keskiviikkona ja torstaina. Se tuo yleensä mukavia kohtaamisia ihmisten välille ja auttaa ottamaan ilon irti arkipäiväisissäkin puitteissa. Viiniä ja suklaata keskellä viikkoa, miksei? Lisäksi sen aspektit ovat nyt seksikkäitä ja romanttisia... Toisaalta keskiviikkona auringon neliö plutoon aiheuttaa joitakin työhuolia. Kaikki ei ehkä suju toivotulla tavalla pomon tai vanhempien kanssa.

Viikonloppuna jupiter muodostaa sekstiilin plutoon ja mars neptunukseen. Siihen mennessä suurin osa ongelmista on jo ratkennut. Eli viikon keskiosan myrskyt ovat luultavasti hyvin lyhytikäisiä. Viikonlopun mukavat aspektit tuovat iloa jo muutaman päivän etukäteen. Molemmat auttavat erityisesti henkisessä kasvussa, mutta myös käytännön asioiden hoidossa.

Viikon toinen varjopuoli on yhä perääntyvä merkurius. Se vaikuttaa onneksi yleensä hyvin pinnallisella tasolla. Esimerkiksi bussi ajaa pysäkin ohi, vaikka sille vilkuttaa... Useimmille meistä on varmasti helpotus, että merkurius palaa oikeaan suuntaansa sunnuntaina. Ainakin itse olen tullut tällä kertaa hieman alakuloiseksi, kun ajatukset palaavat helposti menneisiin tapahtumiin. Kohta elämä taas tuntuu etenevän reippaammin!

Mukavaa viikkoa kaikille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti