sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Viikon 50 Taivaanmerkit - viikkohoroskooppi

Arjen taikaa!

Miltä kuulostaisi leppoisa ja tapaukseton väliviikko? Toivottavasti hyvältä, sillä juuri sellainen on alkamassa...

Viime viikko oli yllättävän sekava ja levoton. Se oli ehdottomasti joulukuun vaikein jakso. Mitään vastaavaa ei onneksi ole näkyvissä loppuvuoden osalta. Tällä viikolla tunteet tasaantuvat ja tilanne rauhoittuu.

Viime viikolla päättynyt Merkuriuksen perääntyminen on pian vain muisto. Merkurius on saanut jo mukavasti lisää vauhtia, vaikka täydelliseen toipumiseen menee aikaa. Tällä viikolla Merkurius saapuu jousimiehen merkkiin, joka on sen utelias, mutta erilainen vastamerkki.

Viikon astrologiset kuviot

  • Torstai 13.12.2018: Merkurius palaa jousimiehen merkkiin. Tunnelma jouskarissa tiivistyy entisestään, kun Merkurius liittyy auringon ja Jupiterin seuraan jousimiehessä. Nyt ajatellaan isosti. Joskus on parempi suunnitella paljon ja toteuttaa vain osa suunnitelmista sen sijaan, että pienistä aikeista toteutuisi kaikki. Nyt enemmän on juuri sopivasti.
  • Sunnuntai 16.12.2018: Venus ja Saturnus muodostavat sekstiilin. Kuvio kuvaa pitkää ja luotettavaa rakkautta tai ystävyyttä. Tavalliset, arkiset asiat tuovat yllättävän paljon tyydytystä. Venuksen ja Saturnuksen sekstiili tuo lempeää, kestävää iloa.

Venuksen ja Saturnuksen sekstiili kuvaa kestävää rakkautta tai ystävyyttä.


Näin rauhallinen viikko on hyvä kaikenlaisten asioiden hoitoon, koska planeettojen vaikutukset eivät sotke suunnitelmia. Toisaalta tällainen viikko sopii hyvin rentoon oleiluunkin, jos siihen on mahdollisuus. Planeetat eivät myöskään piiskaa töihin tai ylittämään itseään. Näyttää siltä, että kaikki, jotka siihen pystyvät, ottavat rennosti... 

Tätä viikkoa seuraavalla viikolla on taas täysikuu ja muutenkin vauhdikkaammat kuviot. Se näyttää onneksi ihan erilaiselta kuin viime viikko. Mutta nautitaan välissä rauhallisesta arjesta!

Ihanaa viikkoa!
~ Liisa


*** Blogi käy läpi taas muutoskautta, kun selvitän missä muodossa pystyn jatkamaan sitä muiden velvollisuuksien ohella. Ainakin toistaiseksi pyrin säilyttämään kuukausi- ja viikkohoroskoopit, ja mahdollisuuksien mukaan täydentää niitä muilla jutuilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti