maanantai 3. joulukuuta 2018

Viikon 49 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Tällä viikolla on vielä kaikenlaisia pieniä hidasteita... Viikko ei todellakaan ole hankalimmasta päästä, mutta hidastempoisempi kuin toivoisin. Loppuviikon uusikuu on sen sijaan täyttä kultaa, vaikka sillä(kin) on pari hankalaa aspektia.

Alkuviikosta aurinko neliöi sekä Marsia että Neptunusta. Neliöt ennakoivat jonkinlaisia energiakatkoksia. Ilmassa on myös hämmennystä ja epätietoisuutta. Merkuriuksen perääntyminen ei auta asiaa. Se on onneksi jo loppusuoralla. Jotenkin perääntymiset alkavat usein kevyesti, mutta muuttuvat loppua kohti rasittaviksi. Oletko huomannut saman?

Viikon astrologiset kuviot:

  • Maanantai 3.12.2018: Auringon neliö Marsiin. Energia voi olla vähissä tai arvaamatonta. Kannattaa varautua henkisiin tai fyysisiin energiakatkoksiin...
  • Keskiviikko 5.12.2018: Auringon neliö Neptunukseen. Maanantain teema jatkuu, mutta eri muodossa. Tällä kertaa motivaation löytäminen on hankalaa, tai asiat eivät vain tunnu mielekkäiltä. Tämäkin menee ohi...
  • Torstai 6.12.2018: Merkurius lopettaa perääntymisensä! Pienet harmit ja viivytykset vähenevät vihdoinkin. Tätä päivää on odotettu!
  • Perjantai 7.12.2018: Uusikuu jousimiehessä sekä Marsin ja Neptunuksen yhtymä. Uusikuu on loistava aika uusille haaveille ja projekteille, mutta neliön kanssa se kyseenalaistaa tavoitteet jotenkin. Et ehkä halua tai tarvitse samaa kuin ennen, mutta et ole vain vielä huomannut sitä...Muistakaa, että Merkuriuksen kääntymispäivä on perinteisesti haastava. Onneksi se on useimmilla vapaapäivä. Rentoutumista eivät pienet viivytykset haittaa. Koska myös auringon neliöt alkuviikosta ennakoivat energiakatkoja, viikon teema näyttää olevan hidastelu. Onneksi elämän rytmi palautuu pian pirteämmäksi, kun Merkurius lopettaa perääntymisen!

Mukavaa viikkoa!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti