lauantai 29. joulukuuta 2018

2019 - muutosten vuosi!

Vuosi vaihtuu - mikä muuttuu?

Pian vuosi 2018 vaihtuu vuodeksi 2019. Uuteenvuoteen ei liity sinänsä mitään astrologista. Se on vain päivämäärä. Astrologinen uusivuosi sen sijaan on kevätpäivätasauksen aikaan, kun aurinko siirtyy kaloista oinaaseen, ja alkaa uusi sykli. Tai myös talvipäivänseisaus voisi edustaa uutta sykliä astrologisesti perusteltuna...

Vaikka uudellavuodella ei ole varsinaista astrologista funktiota, se kuitenkin vaikuttaa elämään ja tavoitteisiin. Yksi kausi päättyy ja uusi alkaa. Katsotaan mitä astrologisia muutoksia vuoteen 2019 liittyy!

Vauhdikkaampi ja energisempi vuosi

Vuosi 2019 näyttää ja tuntuu vauhdikkaammalta kuin edeltäjänsä. Siihen on parikin syytä. Ensinnäkin Jupiter liikkuu melkein koko vuoden tulimerkissä jousimiehessä. Toiseksi Mars ei peräänny ja hidastele tänä vuonna ollenkaan vaan liikkuu täyttä vauhtia eteenpäin!

Jupiterin transiitti jousimiehessä tuo energiaa muillekin kuin jousimiehille. Koska jousimies on tulimerkki, se antaa energiaa uusiin alkuihin ja ideoihin. Muutos tuntuu luonnolliselta ja turvalliselta osalta elämää tulevana vuonna. Uusille ajatuksille ja elämänmuutoksille on nyt luonnollista tilausta.

Jupiterin matkasta jousimiehen merkissä on ilmestynyt syksyllä oma juttunsa: Jupiter jousimiehessä 2018 - 2019. Sieltä löytyy myös linkki juttuun eri merkkien Jupiter-vuosista.

Vuonna 2018 Mars oli pitkään pysähtyneenä ja perääntymässä. Marsin tehtävä on antaa meille fyysistä elämänenergiaa. Vuonna 2019 Mars liikkuu normaalisti eteenpäin. Se antaa silloin luontevasti energiaa eri merkeille ja eri elämänalueille. Siitä on paljon iloa muillekin kuin sen kulloinkin asuttamalle merkille. 

Uusi vuosi 2019 tuo astrologisesti lisää energiaa

Mikä on oikeasti käytännöllistä?

Uranus on jo jonkin aikaa häilynyt oinaan ja härän merkkien rajoilla. Maaliskuussa 2019 se vihdoinkin siirtyy seuraaviksi vuosiksi pysyvästi härkään. Se vaikuttaa siihen mikä meistä on oikeasti käytännöllistä ja mikä ei. 

Uranuksen transiitista härässä on myös oma(t) juttunsa, joihin pääset linkistä: Uranus siirtyy Härän merkkiin.

Härkä on maanläheinen, käytännöllinen ja luonnollinen merkki. Uranus taas liikkuessaan haastaa käsitykset siitä, mikä on hyvää tai tärkeää. Uranus etsii aina uusia vaihtoehtoja. Härkä on myös materialistinen merkki, joten Uranuksen transiitti auttaa ihmisiä löytämään uusia tapoja omistaa ja säilyttää omaisuutta. 

Viime vuosina suosittuja ovat jo olleet erilaiset tavaroiden lainaus- ja vuokrauspalvelut, joten trendi varmasti vahvistuu, kun Uranus on pysyvästi härän merkissä. 

Eklipsit tuovat muutoksia!

Eklipsit tapahtuvat vuonna 2019 tammikuussa, heinäkuussa ja joulukuun lopussa. Kuunsolmu, joka kertoo missä merkeissä eklipsit ilmestyvät, siirtyi hiljattain leijonasta rapuun. Oletko huomannut muutoksia tuttujen leijonien elämässä? Omat lähileijonani ovat ainakin saavuttaneet monia tavoitteitaan. Nyt on rapujen ja kauriiden vuoro!

Eklipsien painopiste on vuonna 2019 ravun ja kauriin merkeissä. Tammikuussa on vielä viimeinen eklipsi leijonassa tällä erää. Mutta suurimmat ja jännittävimmät muutokset eklipsien myötä tulevat nyt ravuille ja kauriille, sekä oinaille ja vaaoille. Eklipsit vauhdittavat muutoksia, mikä voi olla yhtä aikaa pelottavaa ja jännittävää, mutta lopputulos on yleensä mieluinen. 


Eklipseistä ja toivottavasti muustakin uuteen vuoteen 2019 liittyvästi pian lisää....!

 ~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti