sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Viikon 51 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi


Toivottavasti nautitte rauhallisesta väliviikosta, sillä nyt alkaa taas toiminnallinen viikko. Juuri oikeaan aikaan, jotta kohta voi nauttia lomista tai ainakin pyhistä. Kuviot näyttävät oikein positiivisilta eli ne aiheuttavat vain hyvää stressiä.

Viikon astrologiset kuviot:

  • Maanantai 17.12.2018: Mars tekee sekstiilin Plutoon, mikä tuo päivään voimaa ja päättäväisyyttä. Jos energiat ovat olleet vähissä esimerkiksi sairastelun tai stressin takia, tällainen kuvio nopeuttaa toipumista. 
  • Torstai 20.12.2018: Aurinko tekee kolmiota Uranukseen. Voit saada uusia ideoita tai inspiroitua ihan uudentyylisistä ihmisistä. Kaipaamme välillä vaihtelua ja tämä kolmio tuo juuri sitä! 
  • Perjantai 21.12.2018: Aurinko siirtyy kauriiseen eli on talvipäivänseisaus. Lisäksi Venus on kolmiossa Neptunukseen ja Merkurius yhtymässä Jupiteriin. Nämä ovat yhdessä todellisia rakkauden ja hyväntahdon kuvioita. Nämä olisivat ihanat kuviot joulupyhiin, mutta voi niistä nauttia muutenkin.
  • Lauantai 22.12.2018: Täysikuu ravussa. Aurinko on juuri muuttanut vastuulliseen ja kunnianhimoiseen kauriin merkkiin. Täysikuu ravussa muistuttaa pehmeämmistä arvoista. Elämä ei ole vain työtä eikä työllä ole merkitystä, jos ei ole myös läheisiä ihmissuhteita. Perhe voi muodostua monella eri tavalla, muistuttaa kuun sekstiili Uranukseen. 

Aurinko siirtyy kauriiseen talvipäivänseisauksen aikaan 21.12.


Pidän siitä miten tämän viikon aspektit tuovat energiaa keskelle pimeintä talvea. Myös täysikuu on hyvin energisoiva aspekti. Kohta on myös hieman valoisampaa, kun ohitamme talvipäivänseisauksen. Vaikka talven kylmin osa on vielä tulossa, sen kestää paremmin, kun ei ole niin pimeää.

Harvoin on muuten näin helppoja tai mukavia aspekteja saman viikon aikana. Näyttää yhtä aikaa rennolta ja tehokkaalta viikolta!

Mukavaa viikkoa kaikille!
~ Liisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti