lauantai 1. joulukuuta 2018

Joulukuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi


Elämme jälleen kerran vuoden pimeimpiä viikkoja. Energiat ovat monella tavalla vähissä, kun kroppa totuttelee taas pakkasiin ja mieli yrittää sopeutua pimeyteen. Astrologisesti tämä joulukuu sen sijaan näyttää tasaiselta ja tyydyttävältä kuukaudelta.

Joulukuussa aurinko jakaa aikansa jousimiehen ja kauriin merkkien kesken. Jousimiestä pidetään filosofisena ja optimistisena merkkinä, mutta se ei ole saanut asennettaan helpolla. Viisaus nousee usein halusta ymmärtää elettyjä ongelmia ja saada käännettyä ne hyödyksi maailmalle. Kauris puolestaan keskittyy käytännön asioihin ja ratkaisuihin.

Skorpionissa riittää vielä säpinää

Huomio palaa uudelleen skorpionin merkkiin pienen tauon jälkeen. Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna sekä Venus että Merkurius siirtyvät skorpioniin. Venus viipyy skorpionissa koko joulukuun. Merkurius sen sijaan siirtyy eteenpäin jo keskiviikkona 12.12.2018

Skorpionilla ja jousimiehellä on merkkeinä yllättävän paljon yhteistä. Molemmat merkit ovat herkkiä maailman epäkohdille ja vääryyksille. Suhtautumistapa vain on erilainen. Skorpioni kehittää emotionaalisia voimiaan, kuten uskollisuutta, ja jousimies yrittää löytää älyllisiä ratkaisuja. Joka tapauksessa loppuvuoden aurinkomerkit liikkuvat usein syvissä vesissä yhdessä ja erikseen.

Merkurius lopettaa perääntymisensä!

Kesästä asti meitä on vaivannut perääntyvien lähiplaneettojen suma. Nyt se viimeinkin loppuu, kun Merkurius lopettaa perääntymisensä torstaina 6.12. Merkuriuksen perääntymiseen liittyvät viivytykset ovat yleensä melko harmittomia, mutta ainakin minusta tuntuu mukavalta tietää, että myös Merkurius liikkuu pian oikeaan suuntaan.

Vuoden 2018 viimeiset viikot ovat vihdoinkin sellaista aikaa, jolloin suurin osa planeetoista käyttäytyy normaalisti. Silloin tuntuu, että elämä etenee nopeammin ja uusia asioita ilmaantuu elämään. Kiva saada ylimääräistä energiaa loppuvuoteen!

Voin paljastaa sen verran vuodesta 2019, että se on huomattavasti rauhallisempaa aikaa, ainakin lähiplaneettojen perääntymisten suhteen. Venus ja Mars eivät peräänny vuonna 2019 lainkaan vaan liikkuvat koko vuoden normaalisti eteenpäin. Ja Merkuriuskin perääntyy seuraavan kerran vasta maaliskuussa 2019.

Joulukuussa aurinko kulkee jousimiehessä ja kauriissa

Uusikuu jousimiehessä ja täysikuu ravussa

Perjantaina 7.12.2018 on uusikuu jousimiehen merkissä. Jupiter on lähellä uuttakuuta voimistamassa sen vaikutusta. Se avaa uusia näköaloja ja välittää myös viestiä Jupiterin vaikutuksesta seuraavan vuoden ajan. Tämä on myös hämmentävä uusikuu, koska se on tiukassa neliössä Marsiin ja Neptunukseen kaloissa. Elämän henkinen ja mystinen puoli täytyy ottaa huomioon ja pelkälle oleskelulle kannattaa raivata tilaa.

Täysikuu ravussa piristää juuri ennen joulupyhiä, lauantaina 22.12.2018. Aurinko on siirtynyt kauriiseen edellisenä päivänä. Aurinko kauriissa muistuttaa meitä tavoitteistamme ja velvollisuuksistamme. Täysikuu ravussa sen sijaan muistuttaa tukijoukkojen, levon ja oman turvapaikan tärkeydestä. 

Rauhallinen loppuvuosi

Kaiken kaikkiaan loppuvuosi 2018 näyttää oikein rauhalliselta. Vaativia kuvioita on vain vähän taivaalla. Niistä harvoista voit lukea tarkemmin viikkohoroskoopeista. Useimmat joulukuun kuviot tuovat elämään energiaa, mutta lempeästi. Näyttää siltä, että kerrankin joulukuussa on mahdollista nauttia joulun hengestä ilman turhaa draamaa.

Ihanaa loppuvuotta!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti