sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Viikon 48 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Viikko 48 alkaa vauhdikkaasti!

Maanantaina ja tiistaina on useita erilaisia kuvioita taivaalla. Jousimiehessä ja jousimiehille tapahtuu paljon. Keskellä viikkoa on rauhallisempaa, mutta loppuviikoksi taas vilkastuu. Tällä kertaa painopiste on skorpionin merkissä.

Tärkeimmät astrologiset kuviot

  • Maanantai 26.11.2018: Aurinko ja Jupiter kohtaavat. Päivä on perinteisesti onnekas ja hyväntuulinen. Nyt voit hoitaa jonkin ennen vaikealta tuntuneen tehtävän helposti. Toisaalta Merkurius on neliössä Marsiin eli joku saattaa olla yllättävän dramaattinen tai ylireagoida jotenkin...
  • Tiistai 27.11.2018: Aurinko kohtaa Merkuriuksen. Koska Merkurius perääntyy edelleen, tämä päivä kertoo usein, mitä perääntyminen erityisesti koskee tällä kertaa. Lisäksi Mars tekee sekstiilin Saturnukseen, mistä tulee tarkkaa ja tehokasta energiaa. Merkurius ja Jupiter kohtaavat, joten on hyvä hetki suunnitella tulevaisuutta, ja asettaa itselle uusia tavoitteita, Merkuriuksen perääntymisestä huolimatta.
  • Lauantai 1.12.2018 Venus on oppositiossa Uranukseen. Se tuo yllätyksiä tunne-elämään ja ihmissuhteisiin. Merkurius siirtyy skorpioniin. Se peruuttaa siellä muutaman päivän ja lähtee taas etenemään 6.12.
  • Sunnuntai 2.12.2018 Venus siirtyy skorpioniin. Venus peruutti skorpionissa useamman viikon syksyn aikana. Nyt se onneksi kulkee tavalliseen suuntaansa. Ihmissuhteet tuntuvat nyt intensiivisemmiltä hyvässä ja pahassa. 

Aurinko ja Jupiter jousimiehessä

Planeettojen painopiste siirtyy jousimiehen lisäksi skorpioniin. Varsinkin Venuksen paluu skorpioniin on kaikille mukava kausi, sillä nyt Venus etenee normaalisti. Viimeisellä vierailulla se vielä peruutti. 

Lisäksi skorpioniin saapuu peruuttava Merkurius. Onneksi se ehtii olla siellä vajaan viikon, jonka jälkeen se kääntyy taas oikeaan suuntaan. Merkurius on skorpionissa 12.12.2018 asti.

Pian alkaakin jo joulukuu... Se näyttää muuten melko rauhalliselta, ja mikä parasta, kesästä asti meitä vainonnut perääntyvien planeettojen suma hälvenee nopeasti. Ainakin astrologisesti näyttää kevyemmältä, vaikka sää kylmenee ja päivät pimenevät edelleen.

Mukavaa viikkoa kaikille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti