sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Viikon 46 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Edellinen viikko oli todella vaihteleva. Tällä kertaa tulossa on vähäeleinen viikko. Kuitenkin tämä viikko sisältää isoja muutoksia! Mars vaihtaa merkkiä. Venus lopettaa vihdoinkin perääntymisensä, mutta Merkurius lähtee perääntymään vuorokauden sisällä siitä. Universumi tykkää ilmeisesti välillä jekkuilla...

Viikon astrologiset kuviot

  • Torstai 15.11.2018: Mars tekee sekstiilin Uranukseen ja vaihtaa merkkiä vesimiehestä kaloihin. Kaloissa Mars on heikoimmillaan. Mikään ei tapahdu tahdon voimalla vaan ennemminkin luopumalla liiasta yrittämisestä... "Saat sen mistä luovut" on hyvä elämänohje lähiviikkoina.
  • Perjantai 16.11.2018: Venus lopettaa perääntymisensä vaa'assa. Sosiaaliset suhteet palautuvat entiselleen. Venus liittyy myös omanarvontuntoon, eli itsetunto palautuu normaaliksi, mikäli olet viime viikkoina kyseenalaistanut kykysi. Ja talousasiat helpottuvat!
  • Lauantai 17.11.2018: Merkurius aloittaa perääntymisensä jousimiehessä. Se tuo viivytyksiä ja muutoksia opiskeluun ja matkusteluun. Se tuo myös tilaisuuden uudistaa omaa elämänfilosofiaa. 
Viikon 46 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Tämän viikon muutokset voivat tuntua monella tavalla tunne-elämässä. Planeettojen kääntymiset ja merkinvaihdot muuttavat sisäisiä ja ulkoisia energioita. Venuksen perääntymisen päättyminen on varmasti helpotus kaikille. Mutta toisaalta melkein samalla hengenvedolla Merkurius lähtee perääntymään. Se ei onneksi ole niin emotionaalisesti haastavaa kuin Venuksen perääntyminen. Ja Marsin merkinvaihdos vie huomion sisäisiin voimavaroihin. Joskus pitää vain uskoa, vaikka näyttäisi miten synkältä tahansa. 

Ihanaa viikkoa kaikille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti