perjantai 23. marraskuuta 2018

Aurinko jousimiehessä ja täysikuu kaksosessa

Aurinko siirtyi eilen jousimieheen ja tänään on täysikuu kaksosessa!

Aurinko on hyvässä seurassa jousimiehen merkissä. Siellä ovat jo valmiina Jupiter ja Merkurius. Kolme planeettaa samassa merkissä on jo suma. Ja kuu on vastapäätä kaikkia niitä jousimiehen vastamerkissä kaksosessa. Ei ihme, jos yöllä on vaikea nukkua...

Jousimies ja kaksonen ovat molemmat uteliaita merkkejä, joten täysikuukin esittää kysymyksiä ja etsii vastauksia. Kaksonen on myös supersosiaalinen merkki, joten viikonloppu sopii hyvin pikkujouluihin ja muihinkin juhliin!

Mutta Mars on melko tiukassa neliössä sekä aurinkoon että täysikuuhun. Se tuo jännitteitä molempiin suuntiin. Mars on räjähdysherkkä, mutta tällä hetkellä vesimerkissä kaloissa, joten se on jonkin verran tavallista rauhallisempi.

Paras aspekti on ehdottomasti auringon ja Jupiterin yhtymä. Se tuo uusia ideoita ja näkökulmia kaikille aurinkomerkeille. Erityisesti se vaikuttaa jousimiehiin. Kuu on oppositiossa Jupiteriin, mutta Jupiterin kanssa muuten haastavatkin kuviot ovat yleensä hedelmällisiä.

Merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa koko ajan taustalla, eli meillä on yhä jotakin opittavaa menneisyydestä. Se voi olla jotakin lähimenneisyydestä muutaman kuukauden takaa, tai kauempaa vuosien tai vuosikausien takaa.

Ihanaa täysikuuta kaikille! Viime viikonlopun transiittikurssin pitäminen vaati veronsa (muiden kiireiden ohella), enkä ole ehtinyt päivittää blogia niin usein kuin haluaisin, mutta ehkäpä elämä rauhoittuu pian...

t: Liisa

Täysikuu kaksosessa 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti