sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Viikon 47 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi


Kaikki tässä Universumissa on energiaa. Eri planeetat ja merkit edustavat erilaisia energioita. Tällä viikolla aurinko siirtyy tulimerkkiin jousimieheen, joten saamme energiaa uusiin alkuihin.

Syksyllä oli pitkä kausi ilman planeettoja tulimerkeissä, mutta tilanne on muuttunut ratkaisevasti tämän marraskuun aikana. Ensi Uranus peruutti takaisin oinaaseen, sitten Jupiter siirtyi jousimieheen, ja nyt myös aurinko liikkuu jousimieheen, joten pian meillä on kolme planeettaa tulimerkeissä. Kausi kestää auringon osalta neljä viikkoa, Uranuksen osalta noin neljä kuukautta ja Jupiterin osalta koko vuoden!

Millä elämänalueella sinä kaipaat uusia alkuja?

Viikon 47 transiitit:

  • Tiistai 20.11.2018: Mars tekee neliön Jupiteriin, joten jotkin suunnitelmat eivät etene toivotulla tavalla. Joko aika tai energia ei riitä kaikkeen, mitä haluaisit tehdä. 
  • Torstai 22.11.2018: Aurinko siirtyy jousimieheen. Jousimies on yleisesti optimistinen ja helposti innostuva merkki, mutta sillä on myös filosofinen puolensa, jolloin se saattaa olla synkkäkin. 
  • Perjantai 23.11.2018: Täysikuu kaksosessa tuo kevennystä pimeimmän syystalven keskelle. Täysikuu valaisee yötä ihan konkreettisesti, ja symbolisesti se auttaa näkemään elämän monipuolisuuden. Kaksonen on utelias ja liikkuva merkki kuten jousimies. Tämä on myös hyvin sosiaalinen täysikuu.
  • Sunnuntai 25.11.2018: Neptunus lopettaa perääntymisen kaloissa. Neptunus on unelmien, henkisyyden ja viihteen planeetta, joka on perääntynyt useamman kuukauden kaloissa. Hitaat ja etäiset planeetat peruuttavat jopa viisi kuukautta vuodessa, joten kausi ei ole mitenkään epätavallinen. Yleensä kuitenkin tunnemme planeetan energiat selkeämmin sen liikkuessa eteenpäin, ja siitä on meille iloa ja hyötyä.

Aurinko siirtyy jousimieheen torstaina 22.11.2018.

Merkurius perääntyy edelleen, sillä se aloitti perääntymisensä lauantaina 17.11.2018. Sen vuoksi seuraavat kolme viikkoa uudet mahdollisuudet linkittyvät vahvasti menneisyyteen. Esimerkiksi jonkun vanhan harrastuksen aloittaminen uudelleen toimii paremmin kuin ihan uuden harrastuksen aloittaminen. 

Merkuriuksen perääntymisestä on oma juttunsa: Pian Venus taas etenee, mutta Merkurius puolestaan perääntyy... Perääntyminen loppuu 6.12.2018, minkä jälkeen taas ihan uudet mahdollisuudet ovat vahvempia! 

Mukavaa viikkoa kaikille!
~ Liisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti