tiistai 6. marraskuuta 2018

Jupiter jousimiehessä 2018 - 2019

Jupiter vaikuttaa jousimiehen merkissä seuraavan vuoden. Monet asiat järjestyvät ja löytävät oman paikkansa. Onhan jousimies Jupiterin kotimerkki. Planeetta on vahva myös muissa oman elementtinsä merkeissä, mutta se on aina parhaimmillaan omassa merkissään.

Tällä kertaa Jupiter liikkuu jousimiehen merkissä 8.11.2018 - 2.12.2019.

Edellinen Jupiter jousimiehessä -kausi

Transiittien kanssa kannattaa tutkia aina edellisiä kausia. Ne antavat viitteitä siitä, mitä tällä kertaa voi odottaa. Edellisen kerran Jupiter vaikutti jousimiehessä marraskuusta 2006 joulukuuhun 2007. Sitä edellinen kausi oli joulukuusta 1994 tammikuuhun 1996. 

Tapahtuiko elämässäsi aiempina Jupiter jousimiehessä -jaksoina jotakin erityistä? Jupiter hallitsee esimerkiksi opiskelua ja matkustelua. Aloititko tai lopetitko jonkun koulutuksen tai teitkö tärkeän matkan?

Joskus vaikutus näkyy jollain ihan muulla elämänalueella. Omasta aurinkomerkistä ja muusta kartasta riippuen vaikutus saattaakin näkyä asumisessa, työssä tai tärkeissä ihmissuhteissa... Muiden merkkien kuin jousimiehen edellisen Jupiter-kauden löydät täältä: Jupiterin sykli eläinradan ympäri

Uusi kausi, uudet mahdollisuudet

Kausista löytyy aina yhtäläisyyksiä, mutta luonnollisesti myös eroja. Muut planeetat ovat vaihtaneet paikkaa, ja tuovat paineita tai mahdollisuuksia eri alueille elämässäsi. 

Tällä kertaa Jupiterin paluu omaan merkkiinsä jousimieheen on erityisen tärkeä, sillä Saturnus vieraili jousimiehessä hiljattain, ja kaikki jousimiehet kaipaavat piristystä. Saturnus tuo aina isoja muutoksia ja pakottaa aikuistumaan nopeasti. Saturnus oli jousimiehessä joulukuusta 2014 joulukuuhun 2017. Se vieraili välillä myös naapurimerkkeihin, mutta kausi antaa kokonaiskuvan sen vaikutuksesta. Saturnuksen jälkeen on tärkeää saada Jupiter omaan merkkiinsä, ja pian se on siellä. 

Yleisellä tasolla on myös huutava pula tuli-elementistä, kun planeetat ovat levittäytyneet muihin merkkeihin. Tuli liittyy uusien asioiden aloittamiseen, tutkimiseen ja ihanaan innostumiseen. Jupiter jousimiehessä tukee niitä yli 12 kuukautta. Samaan aikaan myös Uranus palaa muutamaksi kuukaudeksi toiseen tulimerkkiin oinaaseen tukemaan uusia alkuja.

Jupiter jousimiehessä tuo uusia mahdollisuuksia kaikille aurinkomerkeille

Jupiter - onnea vai viisautta?

Jupiteria pidetään hyvän onnen planeettana. Toisaalta se on myös viisauden planeetta. Itse uskon enemmän viisauteen... Se mikä näyttää ulospäin hyvältä onnelta on yleensä sopiva yhdistelmä ennakkoluulottomuutta, oikeaa ajoitusta, itseluottamusta ja tietenkin visiota. Onnekkaat ihmiset pitävät yleensä mielen avoimena uusille mahdollisuuksille. Ja Jupiter planeettana ja jousimies merkkinä kuvaavat juuri tällaista avarakatseisuutta. Mahdollisuuksia on kaikkialla.

Jupiter jousimiehessä opettaa kaikkia aurinkomerkkejä olemaan onnekkaampia ja viisaampia. Se auttaa luottamaan omaan vaistoon ja tuo lisää itseluottamusta. Se auttaa myös näkemään selkeämmin sen hyvän, mitä meillä jo on elämässämme. Se voi olla ystävyyttä, perhe, upea luonto, tilaisuuksia tehdä uusia asioita ja auttaa myös muita ihmisiä, mitä tahansa...

Kauden ensimmäiset kuukaudet Jupiter etenee tavanomaisesti jousimiehessä. Hitaat planeetat perääntyvät useita kuukausia kerrallaan. Jupiter perääntyy 10.4.2019 - 11.8.2019. Kun Jupiter aloittaa perääntymisen, se on 24. asteessa jousimiestä. Perääntymisen loppuessa se on 14. asteessa. Planeetoille tällä välillä tulee kolme Jupiterin ohitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti