sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Viikon 45 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Elämä ei koskaan seiso paikallaan kovin pitkään. Nytkin alkaa viikko täynnä pienempiä ja suurempia muutoksia. Muutoksen tuulet todellakin puhaltavat... Näyttää kuitenkin siltä, että tuulee mukavasti ja lempeästi etelästä eikä pohjoisesta.

Onneksi kaikki muutokset näyttävät tällä kertaa oikein positiivisilta!

Viikon 45 astrologiset kuviot:

  • Tiistai 6.11.2018: Uranus liikkuu takaisin oinaan merkkiin. Samalla kuunsolmu muuttaa leijonasta rapuun, mikä muuttaa kuun- ja auringonpimennysten merkkipainotusta. Ja aurinko muodostaa sielukkaan kolmion Neptunukseen, mikä auttaa löytämään tasapainoa ja sielunrauhaa myös arjessa.
  • Keskiviikko 7.11.2018: Uusikuu skorpionissa! Aurinko ja kuu yhdistävät voimansa ja auttavat kaikkia merkkejä pääsemään paremmin kosketuksiin tunteisiinsa ja todellisiin, syvällisiin tarpeisiin. 
  • Torstai 8.11.2018: Jupiter siirtyy skorpionista jousimiehen merkkiin. Energiataso nousee yleisesti, kun tulinen planeetta palaa omaan elementtiinsä. Jupiterin merkinvaihdokseen liittyen blogissa on jo pari juttua, ja lisää on tulossa!
  • Perjantai 9.11.2018: Venus ja Mars muodostavat seksikkään ja romanttisen kolmion. Tämä on täydellinen treffi-ilta! Tällä kertaa vakiintuneet pariskunnat hyötyvät enemmän kuin uudet parit, koska Venus edelleen perääntyy... 
  • Sunnuntai 11.11.2018: Aurinko muodostaa pehmeän sekstiilin Plutoon. Se auttaa erityisesti skorpioneja ja kauriita saamaan enemmän irti elämästä. Muilla merkeillä se selkeyttää työhön liittyviä tarpeita ja tavoitteita. 

Muutoksen tuulet puhaltavat, kun hitaat planeetat vaihtavat merkkejä.

Hyödyllisiä linkkejä:

Uranuksen ja Jupiterin merkinvaihtoihin liittyy edellinen blogi-teksti:
Kuunsolmun siirtyminen liittyy tuleviin auringon- ja kuunpimennyksiin. Niistä kertovat enemmän jutut: 

Miltä näyttää? Aika vilkas viikko tulossa. Kuviot ovat kuitenkin erityisen positiivisia. Haastavaa on ainoastaan se, että yhteen viikkoon pakkautuu paljon muutosta. Vähemmän kerrallaan sitä olisi helpompi käsitellä. Yleisesti ottaen kaikki näyttää oikein hyvällä tavalla aktiiviselta!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille aurinkomerkeille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti