tiistai 2. heinäkuuta 2019

Aurinkomerkkien vuosihoroskoopit: Rapu

Olen miettinyt pitkään, että haluaisin kirjoittaa todella pitkiä ja perusteellisia juttuja astrologiasta, ja olen etsinyt sopivaa tapaa toteuttaa unelmani. Tuloksena on Aurinkomerkkien vuositulkinnat!

Jokaisessa vuositulkinnassa on käsitelty syntymäpäiväkuukaudesta eteenpäin seuraavan 12 kuukauden tärkeimmät astrologiset tapahtumat juuri kyseisen aurinkomerkin näkökulmasta. Siinä käydään läpi eklipsit eli pimennykset, lähiplaneettojen perääntymiset vaikutusalueittain sekä tietysti missä hitaat ja pitkävaikutteiset planeetat tällä hetkellä vaikuttavat.

Ravun aurinkovuosi: heinäkuu 2019 - kesäkuu 2020

Ensimmäisenä vuorossa on Rapu! Elämässäni on paljon tärkeitä rapuja. Äitini on aurinkorapu, samoin esikoispoikani. Lähipiirissäni on muitakin tärkeitä rapuja, jotka kaikki ovat olleet mielessäni tätä vuosihoroskooppia kirjoittaessani. Se on kirjoitettu rakkaudella ravuille.

Seuraavana vuorossa on leijona ja sitten neitsyt. Leijonan vuosihoroskoopin yritän julkaista parin kolmen viikon päästä ja neitsyen vuosihoroskoopin vuoro on elokuun puolivälissä.

Aurinkomerkkien vuositulkinnat löytyvät myös sivupalkista oikealta: AURINKOMERKKIEN VUOSIHOROSKOOPIT Siitä löytyy jatkossa kaikki julkaistut vuosihoroskoopit. Ne ovat myynnissä kuukauden tai korkeintaan kaksi syntymäpäiväkuukauden jälkeen.

Vuositulkinnan ostaminen

Vuositulkinnan pituus on yli 30 liuskaa ja sen hinta on 24 euroa. Maksu joko MobilePaylla, mikä on nopein vaihtoehto, tai tilisiirrolla. Viestikenttään Vuosihoroskooppi + merkki (rapu, leijona jne). Saat Aurinkomerkin vuositulkinnan sähköpostitse pdf-tiedostona, joten tarvitsen sähköpostiosoitteesi.

En ole löytänyt vielä sopivaa verkkokauppa-alustaa, joten hoidan aluksi myynnin itse. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse liisa.elonheimo@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0405815939. 


Rapujen vuosihoroskooppi on nyt ilmestynyt!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti