perjantai 26. heinäkuuta 2019

Leijonien vuosihoroskooppi ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020

* Leijonien synttärikausi on jo alkanut! *

Tulevan kuukauden ja siitä alkavan vuoden aikana on paljon uusia mahdollisuuksia kaikille leijonille. Tavallaan leijonalla on astrologinen välikausi, tai jopa hengähdystauko, koska monet pitkävaikutteiset transiitit osuvat vähemmän näkyville osille karttaa. Silti pinnan alla on paljon muutospaineita. Tarpeelliset muutokset voivat tuntua hämmentäviltä, koska ne tapahtuvat pitkälti toimintatavoiltaan vieraissa elementeissä ja merkeissä.

Kaikki planeetat eivät ole edes leijonan puolella, vaan kitkaa tulee esimerkiksi Saturnuksen siirtyessä leijonan vastamerkkiin maaliskuussa 2020. Edellisestä vastaavasta Saturnus-transiitista on lähes 30 vuotta aikaa, joten useimmille meistä sen vaikutus on ihan uusi.

Leijonan aurinkomerkin vuosihoroskoopissa on kaksi osaa. Ensimmäisessä osassa käsitellään hitaiden ja pitkävaikutteisten planeettojen vaikutusta leijonaan tulevan vuoden aikana. Ne luovat verkkaisia muutospaineita, mitkä kuitenkin ovat taustalla koko ajan. Ensimmäisessä osassa käsitellään myös eklipsien eli pimennysten vaikutusta ja perääntyviä lähiplaneettoja. Ne vaikuttavat eri alueisiin eri aurinkomerkeillä.

Toisessa osassa on kuukausi kuukaudelta, leijonan tapauksessa elokuusta 2019 heinäkuuhun 2020, tärkeimmät aspektit ja merkinvaihdot. Kaikki on kirjoitettu aurinkoleijonan näkökulmasta, koska eri aurinkomerkeillä planeetat aktivoivat aina erilaisia kartan alueita. Tämä vuosihoroskooppi kattaa kaikki leijonien tulevan vuoden tärkeimmät transiitit.

Leijonan kuukausikohtaisissa horoskoopeissa on myös eritelty helpot ja hankalat päivät, sekä villit päivät, joiden energia on erityisen arvaamatonta. Saat koko vuoden kuukausihoroskoopit etukäteen luettavaksi!

Varoitus! Vuosihoroskooppi on pitkä, varsinkin sen kuukausikohtainen osio. Sitä ei ole suunniteltu luettavaksi yhdeltä istumalta, vaan vähitellen vuoden mittaan. Voit toki katsoa etukäteen, millaisia kuvioita on jollekin kuukaudelle, johon on tulossa tärkeä tapahtuma, vaikka matka, mutta tietoa on todella paljon, ainakin yhdellä lukukerralla sulateltavaksi!

Leijonien vuosihoroskooppi kattaa ajan elokuu 2019 - heinäkuu 2020


-----

Vuosihoroskoopin ostaminen

Vuosihoroskoopin pituus on yli 30 liuskaa tekstiä ja sen hinta on 24 euroa. Maksu joko MobilePaylla, mikä on nopein vaihtoehto, tai tilisiirrolla. Viestikenttään Vuosihoroskooppi + merkki (rapu, leijona jne). Saat Aurinkomerkin vuositulkinnan sähköpostitse pdf-tiedostona, joten tarvitsen sähköpostiosoitteesi. En ole vielä löytänyt sopivaa verkkokauppa-alustaa, joten hoidan aluksi myynnin vanhanaikaisesti itse. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse liisa.elonheimo@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0405815939.

Löydät tiedot Aurinkomerkkien vuosihoroskoopeista myös sivupalkista oikealta, koska blogijutut hukkuvat muiden päivitysten alle: AURINKOMERKKIEN VUOSIHOROSKOOPIT


----Yritän saada uusien vuosihoroskooppien julkaisun aina kyseisen aurinkomerkin ensimmäisiin mahdollisiin syntymäpäiviin, mutta tässä alussa on vielä pientä säätöä erilaisten asioiden kanssa.

Tavoitteena on saada neitsyen vuosihoroskooppi valmiiksi viimeistään 23.8. mennessä! 

Vuosihoroskoopit on kirjoitettu käytännön syistä kokonaisiin kuukausiin, joten esimerkiksi neitsyen vuosihoroskooppi alkaa 1.9.2019.

***

Ihanaa uutta aurinkovuotta kaikille leijonille!
~ Liisa

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti