tiistai 30. heinäkuuta 2019

Elokuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

Elokuu näyttää astrologisesti paljon rauhallisemmalta kuin heinäkuu. Siksi elokuun horoskooppiakin on mukava kirjoittaa. Planeetat ovat kyllä aktiivisia, mutta ne muodostavat paljon harmonisia kuvioita, jotka vievät elämää luonnollisesti ja mukavasti eteenpäin.

Elokuu alkaa mielenkiintoisilla astrologisilla kuvioilla. Elokuun ensimmäisenä päivänä on uusikuu leijonassa ja samalla Merkurius lopettaa perääntymisensä. Uusikuu leijonassa tuo uusia tilaisuuksia itsensä toteuttamiseen. Kaikilla meillä on jotakin, mistä vain nautimme, ja tämä uusikuu auttaa löytämään enemmän aikaa erilaisille ihanille asioille. Tämä on hauska uusikuu, ja siksi myös hyödyllinen. Aikuiset käyttävät liian vähän aikaa leikkimiseen, vaikka se tuo lisää energiaa.

Merkuriuksen perääntymisen loppuminen on monille helpotus. Minulle ainakin. Tämä perääntyminen toi mukanaan harvinaisen paljon haasteita perheelleni. Onneksi perääntyminen loppuu heti elokuun ensimmäisenä päivänä. Se on perinteisesti hankala päivä. Mutta energiat lähtevät taas nopeasti liikkeelle kääntymispäivän jälkeen. Kaikki mahdolliset ongelmat eivät ratkea välittömästi, mutta huomaat, miten asiat hoituvat päivä päivältä sujuvammin.

Täysikuu loistaa vesimiehessä torstaina 15.8. Leijona-kausi ruokkii elämäniloa. Täysikuu vastamerkissä auttaa näkemään, miten omat kyvyt ja taidot sopivat suurempaan kuvioon. Vesimies hallitsee aatteita, harrastuksia ja kaveriporukoita. Se liittyy tilanteisiin, joissa erilaiset ihmiset kohtaavat. Siksi tämä on todella sosiaalinen täysikuu. Se näyttää miten ihmiset ovat yhdessä enemmän kuin yksin.

Aurinko neitsyessä luo uutta järjestystä elämään!


Aurinko siirtyy leijonasta neitsyeen 23.8. Tämä on elokuun vedenjakaja. Ensimmäiset viikot sujuvat vielä kesäisissä tunnelmissa, vaikka lomat olisivat jo ohi. Mutta aurinko neitsyessä auttaa siirtymään arkeen. Se auttaa kokoamaan ajatukset ja kohtaamaan syksyn velvollisuudet. Myöhemmin syksyllä on taas sosiaalisempia kausia, mutta tässä on tilaisuus järjestellä elämää. Aurinko neitsyessä auttaa organisoitumaan entistä paremmin, ja myös hävittämään elämästä toimimattomia asioita. Se kannustaa myös kuntoilemaan ja ulkoilemaan ja syömään terveellisemmin. Nyt vähän hengästyttää, kun ajattelen sitä, mutta aikanaan kaikki tuntuvat sitten hyviltä ideoilta! :)

Auringon lisäksi neitsyessä on vilskettä loppukuusta: Mars siirtyy neitsyeen 18.8., Venus neitsyeen 21.8. ja Merkurius neitsyeen 29.8. Kaikki nämä planeetat auttavat meitä elämään terveellisemmin ja tehokkaammin, ja myös nauttimaan siitä!

Uusikuu neitsyessä 30.8. vahvistaa trendiä entisestään! On muuten harvinaista, että yhden kuukauden aikana on kaksi uuttakuuta, mutta aina välillä käy näin. Uusikuu luo aina uusia tilaisuuksia. Nyt ne liittyvät samaan teemaan kuin auringon vierailu neitsyessä. Voit auttaa uuttakuuta miettimällä, mikä voisi toimia paremmin elämässäsi, ja mihin olet tyytyväinen tai tyytymätön. Uusi auttaa tuomalla ratkaisuja ongelmiin. Tämä uusikuu erityisesti, sillä se on hyvin ratkaisukeskeisessä merkissä. Se auttaa myös terveyteen ja jaksamiseen liittyvissä asioissa. Niistähän arjen sujuminen on usein kiinni.

Lisäksi elokuussa on monia pienempiä suotuisia astrologisia kuvioita... miltä elokuun horoskooppi sinusta vaikuttaa? Itse en malta odottaa...

Ja nyt voimme nauttia elokuun ensimmäiset viikot rauhassa kesästä, kun tiedämme, että elämä palaa melkein kuin itsestään arkeen kuun lopussa.

Ihanaa elokuuta kaikille aurinkomerkeille!
~ Liisa

***

Leijonille on myynnissä oma vuosihoroskooppi, joka auttaa luovimaan erilaisissa tilanteissa vuoden mittaan. Enemmän tietoa Aurinkomerkkien vuosihoroskoopista Leijonille löytyy linkistä: Leijonien vuosihoroskooppi ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020

Myös Ravuille on jo ilmestynyt oma vuosihoroskooppi: Rapujen vuosihoroskooppi ajalle 1.7.2019 - 30.6.2020

Vuosihoroskoopit löytyvät myös sivupalkista oikealta!

Leijonan vuosihoroskooppi auttaa luovimaan erilaisissa tilanteissa vuoden mittaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti