perjantai 19. heinäkuuta 2019

Rapujen vuosihoroskooppi ajalle 1.7.2019 - 30.6.2020

Olen alkanut kirjoittaa pitkiä vuosihoroskooppeja eri aurinkomerkeille. Ensimmäisenä vuorossa oli rapu, ja ajattelin kertoa tässä hieman enemmän vuosihoroskoopista!

Leijonien vuosihoroskooppi on muuten jo pitkällä, eli se valmistuu todennäköisesti ensi viikon alussa, vinkiksi leijonille...!

Rapujen aurinkovuosi

Vuosihoroskooppi sisältää tietoa siitä miten hitaat ja kaukaiset planeetat Jupiterista Plutoon vaikuttavat rapuihin. Ravut elävät monella tavalla mielenkiintoista vaihetta, koska tulevien kuukausien aikana planeetat valloittavat rapujen ihmissuhdehuoneen. Esimerkiksi Jupiter tuo onnea ja kasvua vaikutusalueelleen, joka vaihtelee eri aurinkomerkeillä: 

….Kun Jupiter siirtyy kauriiseen joulukuun 2019 alussa, sen painopiste muuttuu huomattavasti. Se vaikuttaa siitä eteenpäin vuoden rapujen läheisimpiin ihmissuhteisiin, erityisesti parisuhteeseen. Perinteisesti Jupiter vastamerkissä auttaa löytämään sopivan kumppanin tai saamaan enemmän irti jo olemassa olevasta parisuhteesta. ….

Saturnus puolestaan tuo haasteita ja kypsymistä ihmisenä sitä kautta:

….Ravut elävät nyt mielenkiintoisia aikoja, koska Saturnus on heidän vastamerkissään. Vastamerkissä planeetan vaikutus voi näkyä kahdella tavalla. Joko Saturnuksen haasteet tulevat kumppanisi kautta tai sitten kumppanisi elää erityisen haastavaa kautta. Joka tapauksessa kasvu tapahtuu nyt kumppanin tai parisuhteen kautta....

Vuosihoroskoopissa on omat juttunsa eklipsien eli auringon- ja kuunpimennysten vaikutuksesta aurinkorapujen näkökulmasta. Talvella on seuraavat rapuun suoraan vaikuttavat pimennykset ja kesäkuussa 2020 vielä lisää. Varsinkin pimennys 26.12.2019 vaikuttaa upealta ravuille.

Erikseen on käsitelty myös lähiplaneettojen Merkuriuksen, Venuksen ja Marsin perääntymiset. Tietenkin rapujen näkökulmasta.

Lisäksi vuosihoroskoopissa on oma juttunsa jokaisesta kuukaudesta. Niissä on päivittäiset pääaspektit, jotta tiedät mitä on milloinkin ilmassa. Esimerkiksi syyskuu ja marraskuu näyttävät erityisen mukavilta kuukausilta ravuille. Kuukausihoroskooppien yhteydessä on eritelty onnekkaita ja hankalia päiviä, jotta voit varautua molempiin.

Sivupalkin linkistä oikealta löytyy myös tiedot Aurinkomerkkien vuosihoroskoopeista . Päivittelen uusista vuosihoroskoopeista myös tietoja tänne blogiin.

Rapujen vuosihoroskooppi kertoo ajasta välillä heinäkuu 2019 - kesäkuu 2020


Vuosihoroskoopin ostaminen

Vuosihoroskoopin pituus on yli 30 liuskaa ja sen hinta on 24 euroa. Maksu joko MobilePaylla, mikä on nopein vaihtoehto, tai tilisiirrolla. Viestikenttään Vuosihoroskooppi + merkki (rapu, leijona jne). Saat Aurinkomerkin vuositulkinnan sähköpostitse pdf-tiedostona, joten tarvitsen sähköpostiosoitteesi.

En ole löytänyt vielä sopivaa verkkokauppa-alustaa, joten hoidan aluksi myynnin vanhanaikaisesti itse. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse liisa.elonheimo@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0405815939. 

Ihanaa aurinkovuotta kaikille ravuille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti