tiistai 11. lokakuuta 2011

Ensi yönä täysikuu

Ensi yönä on täysikuu oinaassa. Sen vaikutus tuntuu jo. Itse vietin unettoman aamuyön jo viime yönä...Tämä täysikuu ei ole helppo. Aurinko ja saturnus ovat vain asteen päässä toisistaan, mikä luo kaikille paineita. Täysikuu paljastaa ongelman, tai useampia. Sen ratkaiseminen voi viedä aikaa. Oikea asennoituminen on tärkeää. Kannattaa tunnistaa oma osa ongelman synnyssä, ja muistaa että se näyttää tällä hetkellä paljon vakavammalta kuin se oikeasti onkaan.

Vaa'alla täysikuu on vastakkaisessa merkissä, mikä vetää huomiosi parisuhteeseen. Varo ettet ole itse liian ankara tai vaativa kumppanillesi. Sinulla on nyt paljon paineita. Vaadit tällä hetkellä ehkä liikaa itseltäsi, mikä vaikeuttaa myös ihmissuhteitasi. Jos onnistut muuntamaan ahdistuksen kärsivällisyydeksi, pääset paljon helpommalla.

Skorpionille täysikuu voi paljastaa jonkin terveysongelman. Tällä hetkellä ongelmat näyttävät johtuvan levon ja rentoutumisen puutteesta. Alitajuntasi yrittää kertoa sinulle jotakin tärkeää kroppasi kautta. Laita oma hyvinvointisi etusijalle.

Jousimies - kaikki ei ehkä mene niin kuin toivoisit lastesi kanssa. Ongelmat ovat kuitenkin osa kasvamista (ja kasvattamista), joten niihin kannattaa suhtautua rauhallisesti. Myös romantiikassa voi ilmetä ongelmia, tai luovuus voi olla jäissä.

Kauriille täysikuu luo paineita kotirintamalla. Työ ja sen tuomat paineet saattavat nyt räjähtää kotona. Tai jokin odottamaton tapahtuma perhepiirissä voi häiritä työrutiinejasi. Hoida velvollisuutesi molemmilla rintamilla mahdollisimman rauhallisesti ja kärsivällisesti.

Vesimies - täysikuu valaisee ihmissuhteitasi, ei niitä romanttisia, vaan tuttuja ja kavereita, joita tapaat päivittäin töissä tai koulussa. Yhteytesi muihin vaikuttaa nyt haastavalta tai katkonaiselta, joten voit tuntea itsesi hieman yksinäiseksi jonkin aikaa.

Kalat - täysikuu heijastaa raha-asiasi selkeästi ja tarkasti. Näet mitä tienaat ja mitä tarvitset tullaksesi toimeen. Muiden osuus rahatilanteeseesi näyttää kuitenkin rajoittavan sinua toistaiseksi.

Oinas - täysikuu on omassa merkissäsi, joten tämä on sinulle paras aika vuodessa päästä kosketuksiin omien tunteidesi kanssa. Mitä haluat? Mikä tuntuu sinusta aidosti hyvältä? Älä ihmettele, jos kumppanisi vaikuttaa etäiseltä tai on hankala, hänellä on omia huolia.

Härkä - täysikuu yrittää kertoa sinulle jotakin tärkeää, mutta se tulee esiin alitajuntasi kautta. Todellinen tasapaino auttaa sinua jaksamaan, vaikka kaikki ei olisi ulkoisesti niin kuin pitää. Nyt näyttää siltä, että terveytesi tai rutiinisi eivät tue sinua.

Kaksonen - täysikuu valaisee kaverisuhteitasi ja harrastuksiasi, sekä tulevaisuutesi. Se näyttää mihin olet matkalla, tai haluaisit olla. Lapsiin liittyvät velvollisuudet saattavat viivästyttää sinua toteuttamasta unelmiasi, mutta vain toistaiseksi.

Rapu - täysikuu heijastaa tavoitteitasi ja velvollisuuksiasi. Monella ne liittyvät kiinteästi uraan tai muuten tulevaisuuteen. Tilanne kotona tai perhepiirissä ei tue nyt sinun suunnitelmiasi, mutta älä anna sen lannistaa itseäsi. Joskus asioiden järjestyminen kestää kauemmin, mutta tuloskin on sitten parempi. 

Leijona - täysikuu innoittaa sinua matkustelemaan, lukemaan ja opiskelemaan. Se paljastaa uteliaan ja filosofisen puolesi. Jokin arkielämässäsi kuitenkin jarruttaa sinua heittäytymästä pelkästään henkiseksi. Maailma voi joutua hieman odottamaan, että saat hoidettua velvollisuutesi.

Neitsyt - täysikuu valaisee sinulla yhteisten raha-asioiden ja seksin huonetta. Omat ansiosi näyttävät rajoittavan kykyäsi nauttia muiden kanssa. Vaikka et olisi nyt tyytyväinen itseesi, se ei tarkoita sitä, etteivät muut olisi tyytyväisiä sinuun...

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti