torstai 20. lokakuuta 2011

Hitaiden planeettojen liikkeet

Heips,
yleinen ilmapiiri on nyt niin rauhallinen, että voidaan rauhassa katsoa hitaampien planeettojen liikkeitä.
Auringosta kauimmaisina ne liikkuvat todella hitaasti. Siksi ne tekevät harvoin kulmia toisiinsa. Silti ne vaikuttavat meihin koko ajan. Joihinkin enemmän kuin toisiin, merkistä riippuen. Välillä lähiplaneetat aktivoivat ne, kuten esimerkiksi aurinko, venus ja merkurius osuessaan vuorotellen saturnukseen vaa'assa.

Ne vaikuttavat voimakkaimmin, jos ne osuvat omaan aurinko-, kuu- tai nousumerkkiin. Silloin on varmasti muutoksia tiedossa. Niiden ajoittaminen ei ole ihan helppoa, koska jupiterkin viipyy vuoden jokaisessa merkissä, ja muutokset tapahtuvat joskus jo ennen kuin se ohittaa oman planeetan tai kulman asteen.

Tällä hetkellä jupiter on härässä. Yleisesti ottaen se on erityisen onnekasta aikaa kaikille, joilla on oma aurinko, kuu tai nousumerkki härässä. Silti osa ajasta ei tunnu yhtä onnekkaalta kuin muu aika. Tällä hetkellä jupiter perääntyy, joten se ei toimi kaikella voimallaan. Perääntyminen päättyy vasta joulukuussa, jolloin asiat alkavat ehkä vasta todella edetä. Kuitenkin tällaiset valmistavat kaudetkin ovat välillä tarpeellisia.

Saturnus on vielä suunnilleen vuoden vaa'assa. Saturnus tuo maineestaan huolimatta positiivisia muutoksia, mutta niihin muutoksiin johtavat tapahtumat ovat usein rankempia kuin esimerkiksi jupiterin muutosten. Aurinko-, nousu- tai kuuvaaoilla tämä transiitti yleensä joko vahvistaa parisuhdetta, tai saa epäilemään sen perusteita. Sama pätee monilla uraan. Vakaumus joko vankistuu entisestään, tai murenee. Saturnus ei jätä asioita puolitiehen. Olisi mukava kuulla, miten se on vaikuttanut vaaka-vaikutteisten ihmisten elämään?!

Uranus siirtyi keväällä oinaaseen, seuraavaksi 14 vuodeksi. Se tuo mukanaan yllätyksiä, joita on kaikkein vaikein ennakoida. Onneksi sen energia sopii hyvin yhteen oinas-energian kanssa. Tuli ja ilma vahvistavat toisiaan myönteisesti. Ja onneksi oinas-ihmiset sopeutuvat muutoksiin helpommin kuin monet muut!

Neptunus aloitti paluun kotimerkkiinsä kaloihin tänä keväänä. Se vaikuttaa kaikkiin merkkeihin myönteisesti, koska sen energia on silloin sopusoinnussa sen sijainnin kanssa. Sittemmin se on perääntynyt uudestaan vesimieheen, josta se palaa kaloihin vasta ensi keväänä. Siihen asti se viimeistelee työtään vesimiehessä, ehkäpä reality-ohjelmien viimeisiä hengenvetoja?

Pluto on nyt kauriissa, vieläkin melko alkumetreillä, tällä hetkellä 5 asteen kohdalla, ja pysyy siellä seuraavat viitisentoista vuotta. Kauriiden ja kaurisvaikutteisten ei kuitenkaan tarvitse huolestua. Pluto tukee omalla vesienergiallaan kauriin maaenergiaa. Muutoksia tulee, mutta kauriit omaksuvat ne hyvin.

Näihin palailen varmasti aina välillä, koska ne muodostavat tärkeän taustailmapiirin nopeammille taivaankappaleille....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti