tiistai 25. lokakuuta 2011

Uusikuu Skorpionissa!

Huomenna keskiviikkona on uusikuu, joka tuo aina uusia alkuja ja mahdollisuuksia kaikille. Usein jokin asia elämässä kaipaa hienosäätöä, ja uusikuu auttaa siinä. Kiirehtiä ei tarvitse, sillä uusikuu on aktiivinen seuraavat kaksi viikkoa. Sen vaikutus on voimakkaimmillaan sitä seuraavina päivinä, mutta uusia alkuja ei tarvitse pakottaa niihin. Lisäksi jupiter ja pluto ovat positiivisessa kulmassa toisiinsa, mikä helpottaa jossain vaiheessa ehkä turhan jähmeästi sujuneiden asioiden hoitoa. Rakastavaisilla tai rakastuneilla voi olla ongelmia: tunteita on hankala ilmaista rakentavalla tavalla. 
Skorpioni
Sinulle tämä uusikuu tuo kaikkein henkikökohtaisimman mahdollisuuden. Voit korostaa niitä asioita, joista itsessäsi pidät, ja luopua jostain mitä et enää tarvitse. Mieti millainen muutos tuntuisi parhaimmalta!

Jousimies
Mitkä asiat tuovat sinulle mielenrauhaa? Miltä tuntuisi tasapainoinen mieli, joka ei jatkuvasti muutu suhteellisen merkityksettömien tapahtumien tahdissa? Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa siitä selvää...

Kauris
Sosiaaliset ympyräsi kasvavat ja muuttuvat. Aloitat mahdollisesti uuden harrastuksen. Kannattaa myös miettiä mitä odotat tulevaisuudelta ja käyttää hetki haaveiluun. Tämän hetken haaveilla on hyvät mahdollisuudet toteutua.

Vesimies
Löydät pian ehkä uusia mahdollisuuksia edetä urallasi tai muuttaa työnkuvaa mieleiseksesi. Jokin ihmissuhde tosin saattaa kärsiä panostuksestasi uraan, mutta haitta on todennäköisesti ohimenevää lajia.

Kalat
Kaipaat nyt uusia virikkeitä mielellesi ja aisteillesi. Esimerkiksi lukeminen ja matkustelu helpottavat uusien elämyksien tarvetta. Ole utelias, se tekee hyvää. Pidä myös hyvää huolta terveydestäsi.

Oinas
Jakamalla asioita muiden kanssa voit nyt saada itsekin niistä enemmän irti. Kannattaa myös kehittää todellisuuteen, ei toiveisiin, pohjautuvaa luottamusta muihin. Raha- ja työtilanteesi näyttävät erittäin lupaavilta.

Härkä
Sinulla on nyt loistava mahdollisuus parantaa ihmissuhteitasi, erityisesti parisuhdetta! Sinulla on nyt paljon annettavaa muille. Opiskelu ja matkustelu kannattavat erityisen hyvin. Jokin kotiin tai perheeseen liittyvä asia voi aiheuttaa häiriöitä, jotka onneksi menevät ohi.

Kaksonen
Jos työ- tai terveysrutiineissasi on jotain korjattavaa, nyt on vuoden paras hetki siihen. Ota huomioon myös rentoutuminen ja henkinen hyvinvointi, niin saat elämääsi paljon enemmän iloa. Myös asioiden jakaminen muiden kanssa rikastuttaa elämääsi.

Rapu
Sinulle tämä uusikuu on hyvin luova ja romanttinen. Perheelliset nauttivat lasten seurasta. Kumppani ja ystävätkin näyttävät ilahduttavan sinua. Sosiaalinen elämäsi näyttää upealta. Ainoastaan raha-asiat huolestuttavat, mutta menosi tasaantuvat melko pian.

Leijona
Koti- ja perhe-elämä vaativat nyt huomiosi, mutta antavat myös sinulle paljon. Voit parantaa kotiolojasi työsi kärsimättä, koska urasi näyttää todella vahvalta. Vietä laatuaikaa kotona. Mutta varo kärsimättömyyttä perheenjäsentesi suhteen!

Neitsyt
Uusikuu virkistää sosiaalista elämääsi erityisesti muistuttamalla lähipiirin tärkeydestä, hyvistä naapureista tai työkavereista, joita tapaat päivittäin. Sellaiset arkiset suhteetkin ovat merkittäviä, jottei elämä ala tuntua raskaalta tai yksinäiseltä.

Vaaka
Tämä uusikuu tuo sinulle mahdollisuuden ansaita enemmän, tai parantaa omaisuutesi arvoa jollain muulla tavalla. Mahdollisesti ymmärrät myös paremmin niiden asioiden, joita sinulla jo on, arvon. Eikä kaikki arvokas ole tietenkään aina materiaalista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti