torstai 19. huhtikuuta 2012

Aurinko Härässä


Aurinko liikkuu seuraavan kuukauden härässä. Härkä on merkkinä yksi ahkerimmista, ja lisäksi osaa nauttia elämästä, joten tiedossa on sekä tehokas että mukava kuukausi. Useimmat tuntemani maamerkit ovat jotenkin kaksijakoisia. Toisaalta he ovat hyvin tehokkaita ja asiallisia, kun jotakin pitää tehdä. Mutta sen vastapainoksi vapaa-ajalla pitää päästä todella nollaamaan aivot. Raskas työ vaatii raskaat huvit. Härät ovat usein myös urheilullisia, kuten neitsyetkin. Kauriitkin ovat periaatteessa ihan sporttisia, mutta työltä ei jää yhtä paljon aikaa liikuntaan kuin muilla maamerkeillä. Elämän perusasiat nousevat kunniaan: hyvä ruoka ja juoma ja seura.

Uuttakuuta ja Hoitojen päivää odotellessa.... 
:)

2 kommenttia:

  1. Uusiutumista, uutta kuuta ja hyvääää :) virtausta! Tän vuoden energiat ovat kyllä opettaneet kuuntelemaan itseään ja kanssakulkijoita! Venus tuntui minussa ainaskin hyvin voimakkaalle tässä mäneenä iltana...suorastaa voimallista! Nyt kun nämä saisi tasaisesti työstettyä mikä tuolla nurkan takana kurkistaa! :)

    VastaaPoista
  2. Seuraavat pari viikkoa näyttävät virtaavan oikein mukavasti. Ehkä ne auttavat selvittelemään mieltä, tai sitten niistä voi vain nautiskella... :)

    VastaaPoista