perjantai 6. huhtikuuta 2012

Täysikuu Vaa'assa

Tänä iltana on täysikuu vaa'assa. Täysikuut ovat aina latautuneita ja tunteellisia. Tämä täysikuu näyttää lisäksi hankalalta. Kannattaa varata erityisen paljon malttia sen käsittelyyn. Ei kuitenkaan kannata panikoida. Tiedän että kuulostan pessimistiseltä, mutta olen vieläkin väsynyt merkuriuksen perääntymisestä, ja oletan etten ole ainoa. Väsyneenä ei jaksaisi mitään ylimääräistä, ja siksi kannattaa olla varovainen, ettei ehkä pohjimmiltaan yksinkertaisesta ongelmasta pääse kasvamaan liian suurta. Täysikuu näyttää nimittäin nostavan jonkin ongelman käsiteltäväksi. Ongelma näyttää muhineen jo pitkään, ehkä parikin vuotta, eli on varmaan hyväkin, että tulee tilaisuus päästä siitä eroon...


Eri aurinkomerkeillä ongelma-alue sijoittuu eri osiin omaa aurinkokarttaa:

Vaaoilla täysikuu paljastaa jonkin ongelman suhteessa perheeseen tai äitiyteen. Vaa'asta voi tuntua siltä, että perheesi vaatii sinulta liikoja, tai saatat olla huomaamattasi itse liian vaativa perhettäsi kohtaan. Joku kompromissi on välttämätön. Sama voi koskea puolisoasi, hän ehkä odottaa sinulta liikaa tai sinä häneltä. Kummassakaan ei ole vikaa, vaan elämäntilanteenne muuttuu ja kaipaa uudenlaista roolitusta.

Skorppareiden kannattaa pitää nyt hyvää huolta terveydestään. Täysikuu paljastaa ehkä sellaisen arjen rutiinien heikon kohdan, joka haittaa terveyttäsi. Täysikuu painottaa myös riittävän levon ja luopumisen tärkeyttä. Joskus asioista täytyy päästää irti, hyvistäkin asioista, jotta elämässä olisi tilaa uudelle. Keskustelu jonkun tuttavan kanssa voi auttaa sinua ymmärtämään alitajuntaasi.

Jousimiehillä täysikuu paljastaa jonkin ystävyys- ja rakkaussuhteiden välisen ristiriidan. Ehkä sinulla ei ole aikaa kaikille ihmisille ja asioille, joille haluaisit antaa sitä, ja joudut nyt ainakin näennäiseen valintatilanteeseen. Lisäksi näyttää siltä, että ajan lisäksi esimerkiksi rahan tai muiden resurssien puute estää sinua toteuttamasta itseäsi. Muista, että ongelmat sisältävät usein ratkaisun jo itsessään.

Kauriilla koti- ja työelämä taistelevat keskenään. Työ vaatii sinulta tällä hetkellä paljon, etkä olisi sinä, jos et haluaisi antaa sille kaikkeasi. Silti tiedostat miten tärkeä myös perheesi on sinulle. Oma kunnianhimosi muodostaa ehkä kompastuskiven tänä viikonloppuna. Siitä ei kannata huolehtia liikaa, sillä se mitä nyt näet auttaa sinua pärjäämään jatkossa paremmin työsi ja perheesi parissa.

Vesimiehelle opiskelu ja/tai matkustelu tuottaa paineita täydenkuun aikaan. Esimerkiksi jokin opiskeluprojekti saattaa osoittautua vaativammaksi kuin miltä se näytti etukäteen. Myöhemmin se voi osoittautua myös luultua arvokkaammaksi. Haaste voi liittyä myös kaukaisiin sukulaisiin tai esimerkiksi lakiasioihin. Olet kuitenkin jo voiton puolella.

Kaloilla täysikuu liittyy raha-asioihin. Kumppanisi ei ehkä käytä yhtä paljon rahaa yhteisiin hankkeisiin kuin sinä. Kartan perusteella on vaikea sanoa onko kyse siitä, ettei rahaa ole vai haluttomuudesta käyttää sitä. Kyse voi yhtä hyvin olla liike- kuin elämänkumppanistakin. Se näyttää estävän tällä hetkellä jonkin haaveesi toteutumisen. Kriisin jälkeen löytyy toivottavasti tasapaino yhteisten raha-asioiden hoitoon.

Oinaat näyttävät kaipaavan enemmän vapautta kuin sitä tällä hetkellä on. Parisuhde vaikuttaa jollakin tavalla rajoittavalta. Kumppani voi olla kiireinen töiden takia tai hänellä voi olla muita ongelmia. Toisaalta myös urasi tai ylipäänsä tulevaisuuden tavoitteesi näyttävät muodostavan haasteen. Työn ja ihmissuhteiden ja omien henkilökohtaisten tarpeiden välillä tasapainoilu ei ole helppoa, mutta se on onneksi väliaikaista.

Härillä (samoin kuin skorpioneilla) täysikuu liittyy terveyteen ja hyvinvointiin. Rutiinisi näyttävät ankarilta, tai jostain syystä ilottomilta. Olet todennäköisesti viime vuosina oppinut huolehtimaan itsestäsi paremmin, mutta jotain uutta ilmaantuu vielä. Oppimisen tai matkustelun yhdistäminen arkielämääsi vaikuttaa haastavalta, vaikka toisaalta kaipaat niitä juuri nyt.

Kaksosille uusikuu voi paljastaa itsestä romanttisen puolen. Elämässä ei ehkä ole nyt tarpeeksi leikkiä ja iloa, ja tulet puutteesta tietoiseksi. Pelkkä puutteen tiedotaminen korjaa tilannetta, mutta voit nopeuttaa prosessia miettimällä miltä elämäsi näyttäisi ihanneolosuhteissa. Jokin rahaongelma voi haitata harrastuksiasi.

Tämän täysikuun aikana ravuilla ovat vastakkain työ- ja kotielämä. Tällä hetkellä niiden tyydyttävä yhdistäminen voi vaikuttaa haastavalta, mutta se onnistuu pidemmän päälle varmasti. Kirjaa ongelmat mieleesi ja luota siihen, että ratkaisut löytyvät aikanaan. Parisuhteen muutos (ehkä lasten myötä) näyttää liittyvän kuvioon, ja ehkä uusi roolijako on tarpeen?

Leijonalla täysikuu vaikuttaa voimakkaimmin arjen kommunikaatioon ja sosiaalisiin suhteisiin. Olet viime vuosina työstänyt niitä tietoisesti tai tiedostamatta, jotta ne vastaisivat paremmin tarpeitasi ja ambitioitasi. Näyttää siltä, että olet ollut kunnianhimoinen, mutta voimasi ovat tällä hetkellä vähissä. Esiin voi tulla myös jokin terveys- tai muu käytännön seikka, joka vaikuttaa matkustelu- tai opiskelusuunnitelmiin.

Neitsyelle täysikuu valaisee hetkeksi rahatilanteen. Se luultavasti näyttää synkemmältä kuin se on. Jotkut harrastuksiin tai lapsiin liittyvät kustannukset voivat näyttää pelottavilta. Käsittele esiin ehkä nousevat ongelmat, mutta muista, että tilanne paranee varmasti.

Kannattaa muuten lukea myös nousumerkin (jos se on tiedossa) kuvaus. Se antaa arvokasta lisätietoa aurinkomerkin kuvauksen lisäksi. Esimerkiksi henkilöllä, joka on aurinkomerkiltään neitsyt ja nousumerkiltään oinas, täysikuu vaikuttaa voimakkaasti sekä raha-asioihin että parisuhteeseen. Vaikutus ulottuu silloin useammalle elämänalueelle kuin ihmisellä, jolla on sama aurinko- ja nousumerkki.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti