perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ihana uusikuu Härässä

Lauantaina aamupäivällä on uusikuu Härässä. Se vaikuttaa oikein onnekkaalta uudeltakuulta. Katsokaa vaikka:


Aurinko ja kuu ovat kartan yläosassa yhdessä osana sinisten viivojen muodostamaan kolmiota. Nyrkkisääntönä voi pitää sitä, että kartan siniset viivat edustavat hyviä ja helppoja kuvioita, punaiset sen sijaan vaikeita. Yleensä kaikilta kartoilta löytyy molempia. Nyt uusikuu herättää uudelleen eloon maaliskuun suurkolmion. Jotkut tavoitteet saavat nyt kunnolla vauhtia. Lisäksi uusikuu on samassa merkissä kuin jupiter, joka vahvistaa sitä, vaikka onkin liian kaukana ollakseen tarkassa yhtymässä. Näyttää hyvältä.

Uudetkuut synnyttävät uusia asioita. Eri kuukausina ne vaikuttavat kunkin merkin kartan eri alueella:

Härille tämä uusikuu on kuin henkilökohtainen uusivuosi. Synttäreiden lisäksi siis. Nyt kannattaa miettiä mitkä tavoitteet tuntuvat tärkeimmiltä seuraavan vuoden aikana. Voit myös tehdä itsellesi uudenvuodenlupauksen. Mutta lupaa hankkia elämääsi enemmän jotain ihanaa tai mukavaa. Silloin epätoivotut asiat tippuvat helpommin pois kuin lupaamalla lopettaa jotakin.

Kaksonen - uusikuu tuo merkillesi mahdollisuuden rauhoittua ja levähtää. Käytä tilaisuus hyväksesi niin olet pirteä ensi kuussa, kun elämäsi on täynnä uusia mielenkiintoisia asioita.

Ravulle uusikuu vilkastuttaa sosiaalista elämää. Löydät ehkä mukavia samanmielisiä ihmisiä jonkin harrastuksen parista, tai sinulla on muuten vain enemmän aikaa ystävillesi. Kaikki ihmissuhteesi vaikuttavat erittäin antoisilta uudenkuun ansiosta.

Leijonille tämä uusikuu tuo uutta arvostusta uralla. Olet ehkä saavuttanut yhden virstanpylvään, ja pääset suunnittelemaan mitä seuraavaksi. Työhön liittyvät asiat näyttävät ylipäänsä tuottoisilta ja tyydyttäviltä.

Neitsyt - uusikuu tuo mahdollisuuden oppia tai matkustella. Opiskelusta työtä varten tai huvin vuoksi on tavallista enemmän iloa. Myös matkan suunnittelu on jos mahdollista tavallista palkitsevampaa.

Vaakojen kannattaa kiinnittää huomiota perheen tai jonkin muun yksikön yhteisten raha-asioiden hoitoon. Löydät helposti tehokkaimman tai edullisimman vaihtoehdon.

Skorppareille uusikuu aloittaa uuden syklin parisuhteessa. Saat ylimääräistä apua tai huomiota muilta ihmisiltä. Ihmissuhteesi näyttävät ylipäänsä voivan nyt erittäin hyvin.

Jousimies - uusikuu tuo mahdollisuuden kohentaa kuntoasi tai parantaa työtilannettasi. Tai sekä että. Ura- ja työasiat liikkuvat nyt nopeasti eteenpäin. Liiku virran mukana.

Kauriille uusikuu tuo elämään lisää iloa ja leikkiä, jos tahdot niin. Löydät mahdollisuuksia pitää hauskaa tinkimättä velvollisuuksistasi. Oikeastaan huomaat, että huvittelu tekee sinusta jopa tehokkaamman ihmisen.

Uusikuu parantaa vesimiehen kotioloja. Kodistasi voi tulla viihtyisämpi, perheestäsi sopuisampa, mitä vain haluat. Ylipäänsä voi tuntea elämän tyydyttävämmäksi kuin pitkään aikaan.

Kaloilla uusikuu parantaa kommunikaatiota ja ihmissuhteita. Saat hoidettua kaikenlaiset pikkuasiat helpommin ja mukavammin kuin yleensä. Ihmiset viihtyvät seurassasi hyvin, ja saat iloa myös satunnaisista kohtaamisista.

Uusikuu kohentaa oinaiden raha-asioita. Löydät ehkä uuden tulonlähteen, tai saat halvemmalla kuin luulit tarvitsemasi asiat. Työ- ja urasi ovat myös hyvällä mallilla, joten palkankorotuskin on mahdollinen. Peukut pystyssä!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti