torstai 12. huhtikuuta 2012

Hoitojen päivä 21.4.

Ensi viikon lauantaina on mukava tapahtuma kaikille erilaisista hoitomuodoista kiinnostuneille. Lauantaina 21.4.2012 on Hoitojen päivä Hyvänolonklinikalla keskellä Sörnäisten tukkutoria. Kannattaa tulla käymään!

Itse teen siellä astrologisia minitulkintoja ja printtaan syntymäkarttoja. Jos sinulle ei ole vielä omaa tähtikarttaa, kannattaa tulla hakemaan. Karttaa varten tarvitaan syntymäpäivän lisäksi syntymäpaikka ja mahdollisimman tarkka kellonaika.

Lisäksi siellä voi tutustua mm reikiin, akupunktioon ja suolahuoneeseen. Itselläni on hyviä kokemuksia niistä kaikista. Suolahuoneessa iho tuli ihanan pehmeäksi ja henki kulki jotenkin paremmin sen jälkeen. Toissa talvena hoidatin talviväsymystä akupunktiolla, joka auttoi hyvin.

Olen oikeastaan aina ollut kiinnostunut kaikenlaisista vaihtoehtoisista hoitomuodoista. Itse tutustuin reikiin puolitoista vuotta sitten, ja viime vuonna kävin kaikki kurssit lukuunottamatta opettajakoulutusta. Reiki rentouttaa ja rauhoittaa. Sitä on vaikea selittää, joten kannattaa kokeilla itse.

Lisätietoja linkistä:
http://usui-reiki-ryoho.fi/reiki/index.php?page=hoitojen-paeivae

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti