torstai 5. huhtikuuta 2012

SE etenee taas....

En tiedä oliko eilinen kenestäkään muusta haastava päivä, mutta mun mielestä se kyllä oli. Väsytti ja päätä särki ja ajatukset eivät yhtään luistaneet. Syynä taisi osittain olla toissapäiväinen juoksulenkki räntäsateessa, kevään ensimmäinen siis, ja mikä lie päähänpisto. Tuloksena oli flunssa, joka onneksi vaikuttaa pikaiselta. Sattumalta myös merkurius oli täysin pysähdyksissä eilen, eli vaihtamassa suuntaa kulkeakseen taas eteenpäin.

Nyt monet asiat liikkuvat taas luontevasti eteenpäin. Elektroniikka ei hajoa niin herkästi. Ihmiset muistavat paremmin mitä ovat sanoneet tai aikoneet. On taas turvallista tehdä päätöksiä pelkäämättä, että niitä joutuisi katumaan. On ehkä vain helpompi tietää mitä mieltä on jostakin asiasta. Voi kestää muutamia päiviä ennen kuin tilanne tuntuu normaalilta, mutta tässä liikutaan jo selvästi mukavammalla alueella kuin viime viikkojen aikana.

Oli mielenkiintoista, miten monella tuntui hajoavan jotakin erityisesti merkuriuksen perääntymisen loppuvaiheessa. Facebook-statuksien päivitysten perusteella ainakin. :) Tai oli esimerkiksi ongelmia tiedostojen tallentamisen kanssa jne. Jotenkin perääntymisjaksojen loput tuntuvat raskaammilta kuin alut, ainakin oman kokemuksen perusteella. Alussa olen tiedosta huolimatta usein optimistinen: "Ei tunnu missään. Mikä muka perääntyy?" Mutta loppupuolella jakso saattaa kolahtaa kunnolla esim sairastumisen muodossa.

Merkurius perääntyy seuraavan kerran vasta heinäkuun lopussa, joten nyt voi hengittää vapaasti. Tilanne paranee entisestään, kun myös mars korjaa kurssinsa eteenpäin ensi viikon lopussa.

Ja huomenna kannattaa ihailla täyttä kuuta!

4 kommenttia:

 1. Täälläkin eilisilta oli aivan hirveä päänsärky ja totaalinen jumitus. Mikään ei liikkunut ja suunnitelmat tätä päivää kohtaan olivat romahtamispisteessä... Jos tämä tästä taas :)

  VastaaPoista
 2. Tuttu tunne. Eilen jäi jooga ja muut menot väliin. Olo helpotti vasta, kun tajusin kömpiä sänkyyn telkkua katsomaan. Mutta onneksi helpompaa on luvassa. :)

  VastaaPoista
 3. 4.4.2012 oli pitkän takkuamisajan jälkeen piristävä ja onnellinen päivä, tunteita täynnä :)

  -Venku

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla. Ja onneksi koko ajan mennään kevättä ja parempaa kohti. :)

  VastaaPoista